MV Agusta Turismo Veloce 800 | 2015

Volgens Giovanni Castiglioni, directeur MV Agusta, is de Turismo Veloce 800 een van de meest belangrijke motorfietsen die zijn firma ooit heeft geproduceerd. Die redenatie snappen we wel; het is de eerste MV die je kunt inzetten als gebruiksmotor. Geen razende sportmachine dus. Is dat nog wel een echte MV Agusta?

De ‘snelle toermachine’ is de eerste sport-tourer van MV.  En er komen er meer, deze Veloce 800 is slechts een klein onderdeel van de groeiplannen van de Italiaanse firma. De 798 cc driecilinder motor en het hoofdframe van stalen buizen en aluminium, delen hun lay-out met dat van de bestaande triples. Het ontwerp is echter bedoeld om anders te zijn, met zijn halve kuip, rechte zitpositie en met net zoveel nadruk op comfort en praktische bruikbaarheid als op prestaties. Bijzonder dus, zeker voor MV.

 

Lees de volledige recensie op ANWBMotor.nl

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.