Nu in de showroom: de MV Agusta Turismo Veloce 800

Hij is binnen! De eerste échte toermotor van MV Agusta; de Turismo Veloce 800! Op de foto's is het al een machtig mooie motor, maar nu kunnen jullie deze Italiaanse schoonheid in levende lijve bewonderen en uiteraard ervaren! Hij staat vanaf vandaag klaar voor een proefrit!

Hieronder nog enkele bijzondere kenmerken van de Turismo Veloce 800:
- 4 mappings:
• Sport (110pk)...
• Touring (90 pk)
• Rain (80 pk)
• Custom
- Up & Down Quickshifter
- Cruise Control
- 5 inch tft display
- toegang tot maximaal 6 bluetooth-apparaten
- 2 x 12V aansluitpunten (1 voor rijder, 1 voor passagier)
- 2 x USB-poort
- alle verlichting is LED
- benzinetank van 22 liter (grootste in zijn klasse)
- up &down quickshifter
- smalste in zijn klasse (900mm stuurbreedte)

Binnenkort krijgen wij de Turismo Veloce 800 'Edition 1' in de showroom die per direcht verkocht zal worden. Van de Edition 1 zullen 200 stuks geproduceerd worden en deze zal ondere andere uitgerust zijn met 2 koffers, verwarmde handvaten en een navigatie kit met een Garmin Zumo 390. De prijs van de 'Edition 1' zal € 18.660,- bedragen excl. afleverkosten. Zodra wij de 'Edition 1' binnen hebben, zullen we dit gelijk met jullie delen!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.

 • Vacature motorfiets inkoper

  Vacature motorfiets inkoper

  Wordt jij onze nieuwe commerciële collega gericht op de inkoop van motorfietsen? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en neem contact op!

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!