Paasshow 2018

Ook dit jaar organiseren wij een spectaculaire Paasshow met veel bezienswaardigheden, activiteiten, eten & drinken en live muziek van de band Brassta. Voor de kinderen hebben we een springkussen om zich lekker op uit te leven en ze kunnen zich laten schminken. Kort om een dag vol beleving!

 

2e Paasdag valt dit jaar op maandag 2 april. We zijn vanaf 10.00 uur geopend en zullen door gaan tot 16.00 uur.


Laat het vermogen van je motor meten op de testbank van Nippon Bikes. Zij zijn aanwezig met een Dynobank om vakkundig het vermogen van jouw motor te meten. 

Er is een Wheelie simulator aanwezig voor het maken van de perfecte wheelie! Onder begeleiding van professionals kun je dit nu zelf ervaren.

Bekijk hier de aftermovie van 2017:

 

 

We zien u graag maandag 2 april bij Joppen Motoren!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.