TV uitzending Alles voor de man

Begin februari zijn wij te zien geweest bij het nieuwe RTL7 programma “Alles voor de man”. Een programma waarin alles aan bod komt wat mannen leuk, interessant en bijzonder vinden en motoren horen daar uiteraard bij!

Presentatrice Jasmine Sendar krijgt een korte rondleiding in de showroom waarbij MV Agusta, Harley Davidson en Enduro en Offroad motoren de revue passeren. Als laatste duikt Jasmine onze werkplaats in en maakt ze een onvergetelijk ritje met onze chef werkplaats én voormalig Belgisch kampioen Enduro. In de tussentijd maakt Jasmine ook nog even kennis met Hans Vogels, deelnemer van Dakar 2015 en met een 11e plaats als beste Nederlander de dakar uitgereden!

Heeft de uitzending van “Alles voor de Man" over Joppen Motoren je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom dan snel langs en bekijk onze ruime voorraad motoren met je eigen ogen. Mogelijk zit de motor van je dromen er tussen! Van MV Agusta tot een Harley en van Norton tot een Suzuki, wij hebben het staan

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.