TV uitzending Alles voor de man

Begin februari zijn wij te zien geweest bij het nieuwe RTL7 programma “Alles voor de man”. Een programma waarin alles aan bod komt wat mannen leuk, interessant en bijzonder vinden en motoren horen daar uiteraard bij!

Presentatrice Jasmine Sendar krijgt een korte rondleiding in de showroom waarbij MV Agusta, Harley Davidson en Enduro en Offroad motoren de revue passeren. Als laatste duikt Jasmine onze werkplaats in en maakt ze een onvergetelijk ritje met onze chef werkplaats én voormalig Belgisch kampioen Enduro. In de tussentijd maakt Jasmine ook nog even kennis met Hans Vogels, deelnemer van Dakar 2015 en met een 11e plaats als beste Nederlander de dakar uitgereden!

Heeft de uitzending van “Alles voor de Man" over Joppen Motoren je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom dan snel langs en bekijk onze ruime voorraad motoren met je eigen ogen. Mogelijk zit de motor van je dromen er tussen! Van MV Agusta tot een Harley en van Norton tot een Suzuki, wij hebben het staan

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.