TV uitzending Alles voor de man

Begin februari zijn wij te zien geweest bij het nieuwe RTL7 programma “Alles voor de man”. Een programma waarin alles aan bod komt wat mannen leuk, interessant en bijzonder vinden en motoren horen daar uiteraard bij!

Presentatrice Jasmine Sendar krijgt een korte rondleiding in de showroom waarbij MV Agusta, Harley Davidson en Enduro en Offroad motoren de revue passeren. Als laatste duikt Jasmine onze werkplaats in en maakt ze een onvergetelijk ritje met onze chef werkplaats én voormalig Belgisch kampioen Enduro. In de tussentijd maakt Jasmine ook nog even kennis met Hans Vogels, deelnemer van Dakar 2015 en met een 11e plaats als beste Nederlander de dakar uitgereden!

Heeft de uitzending van “Alles voor de Man" over Joppen Motoren je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat we allemaal hebben staan? Kom dan snel langs en bekijk onze ruime voorraad motoren met je eigen ogen. Mogelijk zit de motor van je dromen er tussen! Van MV Agusta tot een Harley en van Norton tot een Suzuki, wij hebben het staan

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
  • Vacature motorfiets inkoper

    Vacature motorfiets inkoper

    Wordt jij onze nieuwe commerciële collega gericht op de inkoop van motorfietsen? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en neem contact op!

  • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

    MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

    MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!