Vacature motorfiets inkoper

Wil jij werken bij een van de grootste en oudste bedrijven in de motorbranche met fascinerend productaanbod? En heb jij de juiste vaardigheden in huis? Vervolg dan je carrière bij Joppen Motoren en solliciteer nu naar de functie van motorinkoper! Wij zoeken een collega welke graag bezig is met de inkoop van motorfietsen.

De functie omvat alles wat er komt kijken bij het inkopen van motorfietsen: contact leggen, prijsafspraken maken,, ophalen, technische en optische controle op basis van gemaakte afspraken, administratieve en financiele afhandeling.

Lees de volledige vacature op https://www.joppen.nl/home/vacatures

Neem contact met ons op via email: vacature@joppen.nl of via telefoon +31 (0) 40 2062033 en vraag naar H. Joppen.

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Demodag!

  Enduro Demodag!

  Bij ons is het mogelijk om demo te rijden met diverse Beta enduro modellen op onze Enduro Demodag op 3 november! In diverse nationale en internationale onafhankelijke enduro testen is de souplesse van de Beta's ter sprake gekomen. De Beta RR 300 is niet voor niets uitgeroepen tot de enduro motor

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.

 • Motorfietsverkoper gezocht

  Motorfietsverkoper gezocht

  Van ons mooie bedrijf ben jij als ervaren Verkoopadviseur de ambassadeur. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor dit bedrijf en onze motorfietsen. Je ontvangt nieuwe en bestaande klanten in onze showroom in Leende.