Vacature motorfiets inkoper
 

Vacature motorfiets inkoper

Wil jij werken bij een van de grootste en oudste bedrijven in de motorbranche met fascinerend productaanbod? En heb jij de juiste vaardigheden in huis? Vervolg dan je carrière bij Joppen Motoren en solliciteer nu naar de functie van motorinkoper! Wij zoeken een collega welke graag bezig is met de inkoop van motorfietsen.

De functie omvat alles wat er komt kijken bij het inkopen van motorfietsen: contact leggen, prijsafspraken maken,, ophalen, technische en optische controle op basis van gemaakte afspraken, administratieve en financiele afhandeling.

Lees de volledige vacature op https://www.joppen.nl/home/vacatures

Neem contact met ons op via email: vacature@joppen.nl of via telefoon +31 (0) 40 2062033 en vraag naar H. Joppen.

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Testdag 2019 enduro modellen Venlo-Blerick

  Beta Testdag 2019 enduro modellen Venlo-Blerick

  Net als vorige jaren is het tijdens de september cross country trainingen op het circuit van MC Venlo-Blerick ook weer mogelijk om de nieuwste Beta enduro modellen te rijden. Op een speciaal uitgezette cross-country route is het mogelijk om onder specifieke enduro omstandigheden de eigenschappen

 • Enduro aanbiedingen nu bij Joppen Motoren!

  Enduro aanbiedingen nu bij Joppen Motoren!

  Enduro motoren NU extra scherp bij Joppen Motoren! Bekijk alle informatie en aanbiedingen in dit bericht.

 • Motorfietsverkoper gezocht

  Motorfietsverkoper gezocht

  Van ons mooie bedrijf ben jij als ervaren Verkoopadviseur de ambassadeur. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor dit bedrijf en onze motorfietsen. Je ontvangt nieuwe en bestaande klanten in onze showroom in Leende.