X-Trainer uit voorraad leverbaar

Beta houd zich bezig met de Enduro en de Trial markt waar ze goede resultaten behalen. In het endurokampioenschap van 2017 heeft Beta de wereldtitels gepakt, zowel bij de grote mannen als bij de jeugd. Steve Holcombe pakte bij de grote mannen de titel en  Brad Freeman pakte de wereldtitel bij de jeugd. Beta is dus de kampioensmotor van het moment!

Beta is zo overtuigd van de kwaliteit van hun motoren dat ze zich ook nog eens onderscheiden op het gebied van garantie. Beta is het enige merk in de enduromarkt die volledige garantie bied.  Beta, het competitieve antwoord op KTM & Husqvarna. Beta is het enduro merk met de hoogste klanttevredenheid. Joppen Motoren ziet dit constant terug bij overstappers op Beta!

Beta X-Trainer bij dé Beta dealer, Joppen Motoren als enige in Nederland uit voorraad leverbaar!

Beta X-Trainer is de perfecte motor om het enduro rijden mee te leren. Ook voor extreme parcours is er geen enduro motor die beter geschikt is dan de Beta X-Trainer. De X-Trainer weegt maar net 99kg. Beta is zo overtuigd van de kwaliteit van hun motoren dat ze zich ook nog eens onderscheiden op het gebied van garantie. Beta is het enige merk in de enduromarkt die zes maanden volledige garantie bied.

Joppen Motoren, dé Beta enduro specialist van Nederland, heeft nu de mogelijkheid om de X-Trainer voor extra scherpe prijzen te koop aan te bieden. Profiteer hier dus NU van! Joppen Motoren ruilt alle motoren in, dus wilt u overstappen van toeren over de wegen naar enduro rijden, Joppen Motoren zal u hierbij helpen. Niet alleen met uw aankoop, maar ook met de nazorg en advies hierbij.

https://www.joppen.nl/motoren.html?manufacturer=7063&type_motor=1618

Joppen Motoren beschikt ook over een zelf samengesteld enduro accessoires pakket. Deze kunnen we u nu voor 15% korting leveren en monteren. Normaal bedragen deze kosten 560,-, NU tot 31-03-2018 slechts 475,-. Dit pakket bestaat uit de volgende accessoires:

-Acerbis handkappen, sterkere handkappen dan origineel.

-Stuurverhogers, voor de houding aan te passen. Ideaal voor de grotere rijders onder ons.

-Zeta voorvork ontluchters, hiermee kunt u sneller de voorvork ontluchten en hoeft u geen gereedschap bij u te hebben.

-Acerbis voorvork beschermers, voor het voorkomen van lekke voorvork keerringen.

-Carterbeschermplaat van aluminium, sterker dan origineel. 

-Smeernippels monteren op de achterbrug en linksysteem. Hierdoor hoef je geen onderhoud meer te plegen aan de lagers, maar alleen te vullen met smeervet. Door dit smeervet toe te voegen word het vuil er uit geperst.

-Evans Koelvloeistof 180 graden, voor extreem gebruik.

 

Neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze geweldige machines of kom direct naar onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.