Norton Commando 750 1968 zwart
 

Norton Commando 750 1968 zwart - Classic

€ 9.495,00
Specificaties
Prijs € 9.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Norton
Type Commando 750
Bouwjaar 1968
Stocknummer ZM8543
Aantal CC 750
Categorie Classic
Kleur zwart
Kmstand 3080ml
Cilinders 2
Garantie 0
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Zoekt u een exclusief origineel exemplaar als deze Norton Commando 750 uit 1968, dan willen we u graag uitnodigen voor een bezichtiging.

Deze Norton Commando 750 in deze geweldige staat, gaat u niet zomaar vinden. Grijp uw kans.

Tot ziens bij Joppen Motoren.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren