Norton Commando 961 Cafe Racer 2013 zwart - Naked

€ 25.495,00
Specificaties
Prijs € 25.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Norton
Type Commando 961 Cafe Racer
Bouwjaar 2013
Stocknummer NO-007
Aantal CC 960
Categorie Naked
Kleur zwart
Kmstand 0km
Cilinders 2
Garantie een jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Als een van de weinigen in Nederland heeft Joppen Motoren twee vrij unieke en exclusieve pareltjes in de showroom staan; de Norton Commando 961 Sport en de Norton Commando 961 Café Racer.

Beide motoren hebben klassieke looks, maar zijn uitgerust met moderne en hedendaagse technieken. Naast een volledig instelbare dikke 43 millimeter Öhlins upside-down voorvork, hebben de Norton's eveneens volledig instelbare Öhlins achterschokbrekers en Brembo Goldline remmen met radiaal gemonteerde remklauwen. Het vermogen is 80 pk bij 7.700 toeren en een koppel van 80 Nm. En het geluid? Tja, dat is gewoonweg een unieke sound. En voor de rest kun je er ook urenlang naar kijken en gewoon elke keer blijven genieten. En als je er dan op kan rijden als eigenaar ervan, dan is het feest helemaal compleet!

Ben je benieuwd naar een van deze juweeltjes? Loop dan binnen bij ons of neem contact met ons op.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?