Piaggio MP3 500LT 2012 mat/grijs - All road

€ 4.795,00
Specificaties
Prijs € 4.795,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Piaggio
Type MP3 500LT
Bouwjaar 2012
Stocknummer 86TGV9
Aantal CC 500
Categorie All road
Kleur mat/grijs
Kmstand 24480km
Cilinders 1
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Piaggio MP3 500 LT autorijbewijs geschikt!
Origineel nederlandse MP3,
Deze MP3 500 verkeerd in zeer goede staat en heeft de juiste looks door zijn mat grijze kleur en zwarte wielen!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren