Royal Enfield Bullet Classic500 Demo 2019 zwart - Classic

€ 6.195,00
Specificaties
Prijs € 6.195,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Royal Enfield
Type Bullet Classic500 Demo
Bouwjaar 2019
Stocknummer RE-007
Aantal CC 500
Categorie Classic
Kleur zwart
Kmstand 680km
Cilinders 1
Garantie twee jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: de prijs is inclusief afleverkosten
Omschrijving DEMO klaar gemaakt om tijdens een heerlijke proefrit elke twijfel te laten verdwijnen.

Classic 500 Royal Enfield in de showroom, deze Classic 500 in de mat zwarte kleur. Oude tijden herleven met deze nieuwe machine!

Wij leveren elke Royal Enfield nieuw in iedere kleur.

U bent van harte welkom bij Joppen Motoren in de showroom om deze Classic 500 te bewonderen en te ervaren maar ook hebben wij de Royal Enfield Interceptor 650 en de Royal Enfield Himalayan 410 beschikbaar voor een proefrit!


Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?