Suzuki AN400 Burgman ABS 2015 zilver - Scooter

Verkocht
Specificaties
Merk Suzuki
Type AN400 Burgman ABS
Bouwjaar 2015
Stocknummer 87MGDF
Aantal CC 400
Categorie Scooter
Kleur zilver
Kmstand 5485km
Cilinders 1
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Super moderne en sportief uitziende motor scooter! De suzuki Burgman 400 is de grondlegger van de grotere cc inhoud scooters.

De motor scooter heeft pas een paar km gelopen, en staat klaar voor nog vele kilomters! Alles aan deze scooter ziet er nog nieuw uit!

De scooter is vrij smal, zoals de buddy en de treeplanken, en daardoor ook goed toegangelijk voor de kleinere mens. De scooter heeft flinke opbergruimte onder het dashboard, links en rechts een vak, en daaronder nog een groot vak. In het grote vak zit zelfs een 12v aansluiting. De bagageruimte van 42 liter onder het zadel is ook ruim te noemen, voor een slanke scooter.
Het dashboard is uitgebreid en modern, en voorziet je van alle informatie.
Het 1 cilinder blok geeft 31pk, en dit is ruim voldoende om heerlijk mee te rijden, je kan er goed mee meekomen op de snelweg.
De remmen werken perfect met de 2 schijven aan de voorkant en ABS.
nog een fraai detail is dat de achterveer is weggewerkt, en nog eens goed werkt ook.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?