Suzuki AN650 ABS Executive 2007 zwart - Scooter

€ 4.195,00
Specificaties
Prijs € 4.195,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Suzuki
Type AN650 ABS Executive
Bouwjaar 2007
Stocknummer MRLH89
Aantal CC 650
Categorie Scooter
Kleur zwart
Kmstand 37250km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De AN650 Burgman is de allerbekendste onder de maxiscooters en mag best vergeleken worden met een limousine.
Hij heeft genoeg vermogen om snelwegkilometers te maken en de windbescherming en zitpositie zijn hier ook uitermate geschikt voor.
Als u lekker comfortabel wilt touren in een gemakkelijke zitpositie, die vrijwel iedereen urenlang vol kan houden, dan is dit echt iets voor u.
Ook ideaal om als woon- werkverkeer voertuig te gebruiken.
Kom snel langs en overtuig uzelf van deze mooie motorscooter.
U bent van harte welkom in de showroom van Joppen Motoren.
Tot ziens!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren