Suzuki C90 Intruder Boulevard 2015 grijs/zwart - Custom

€ 10.995,00
€ 10.695,00
Specificaties
Van € 10.995,00
Voor € 10.695,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Suzuki
Type C90 Intruder Boulevard
Bouwjaar 2015
Stocknummer 100299
Aantal CC 1500
Categorie Custom
Kleur grijs/zwart
Kmstand 6944mls
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De C90T Boulevard is de opvolger van de alom bekende VL1500 Intruder, en dat is zeker terug te zien in het ontwerp. Deze motor combineert het bekende cruiser uiterlijk en gevoel met de moderne techniek. Zo beschikt deze motor over een groot windscherm, comfortabel zadel met rugsteun voor de bijrijder en grote zijkoffers. Deze zijkoffers zijn ontworpen als onderdeel van de motor en zijn bekleed met hetzelfde materiaal als waar het zadel mee bekleed is, dit maakt het uiterlijk tot een geheel. Daarnaast is deze motor voorzien van “Suzuki’s Clutch Assist System” (SCAS) dit modern systeem reduceert de kracht waarmee de koppeling moet worden ingeknepen aanzienlijk, ideaal dus voor langere ritten. Ook is er naast de analoge kilometer teller een complete digitale dashboard met gear-indicator aanwezig op deze motor.

Het brandstof injectie systeem is geleend van de GSX-R sportmotor en afgesteld voor optimaal motor response en gunstig brandstof verbruik. Daarnaast beschikt deze motor over een onderhoudsarme cardan aandrijving.

Dit allemaal maakt hem tot een geweldige, moderne, tourmotor waar u gerust de wereld mee kan gaan verkennen.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?