Suzuki GSF1250SA Bandit 2007 bordeaux - Naked

€ 3.995,00
Specificaties
Prijs € 3.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Suzuki
Type GSF1250SA Bandit
Bouwjaar 2007
Stocknummer MRLP81
Aantal CC 1250
Categorie Naked
Kleur bordeaux
Kmstand 50859km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Bandit 1250 met ABS in zeer goede staat!

Deze GSF1250 verkeerd zowel optisch als technisch in goede staat en is voorzien van onder andere ABS, complete koffer set, windscherm verhoging en een zeer comfortabel Corbin zadel.

Deze Suzuki GSF1250SA welke zeer scherp geprijsd staat is zeer zeker een bezichtiting waard!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren