Suzuki GSF650S Bandit 2005 zilver - Sport / Sport tour

€ 3.295,00
Specificaties
Prijs € 3.295,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Suzuki
Type GSF650S Bandit
Bouwjaar 2005
Stocknummer MSFV05
Aantal CC 650
Categorie Sport / Sport tour
Kleur zilver
Kmstand 20232km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De Vernieuwde Bandit met het 650cc blok. De motor staat er als nieuw bij! Met maar 20k kms op de teller is deze motor net ingereden, en staat hij klaar voor nog vele kms extra! Voor een scherpe prijs heeft u een hele mooie veelzijdige motor.

Een droog gewicht van 204kg en een vermogen van 78pk is niet schokkend te noemen. Maar de Bandit is gemaakt voor rijcomfort (zelfs met passagier), wendbaarheid, soepelheid en geschiktheid voor een breed publiek. De motor is geschikt te maken voor het A2 rijbewijs.Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?