Suzuki GSX1100 1980 blauw
 

Suzuki GSX1100 1980 blauw - Classic

€ 2.495,00
Specificaties
Prijs € 2.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Suzuki
Type GSX1100
Bouwjaar 1980
Stocknummer MB86VB
Aantal CC 1100
Categorie Classic
Kleur blauw
Kmstand 49500km
Cilinders 4
Garantie 0
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Vintage caferacer uit vervlogen tijden met polyester tank-zit combinatie.

De motor is in een zeer goede staat ze worden momenteel alleen maar meer waard.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren