Sym Fiddle II 25km 2018 zwart - Scooter

€ 1.798,00
€ 1.695,00
Specificaties
Van € 1.798,00
Voor € 1.695,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Sym
Type Fiddle II 25km
Bouwjaar 2018
Stocknummer MO-033
Aantal CC 50
Categorie Scooter
Kleur zwart
Kmstand 0km
Cilinders 1
Garantie twee jaar
* De prijs is inclusief garantie en afleverbeurt.
Omschrijving Hoe verpak je chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik? SYM Fiddle II geeft je het antwoord. Een scooter met een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieën van nu. De FiddleII is een absolute top scooter.

Specificaties
De SYM FiddleII wordt geleverd met een krachtige 4-takt motor en met een grote koplamp voor goed zicht. De FiddleII heeft een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen. Deze scooter is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede. De SYM FiddleII is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo nog meer jouw persoonlijke stijl aan deze scooter te geven.

Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM FiddleII echt iets voor jou! Door zijn prachtige design en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een klasse scooter. De FiddleII is leverbaar in Iron Grey, White, Black en Coffee Brown.
Interesse in deze scooter?

Heeft u interesse in deze scooter? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók scooters en motoren in! Heeft u al een scooter en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen scooter inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige scooter / motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige scooter / motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige scooter / motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?