Triumph Speed Triple ABS 2013 zwart - Naked

€ 10.695,00
€ 9.695,00
Specificaties
Van € 10.695,00
Voor € 9.695,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Triumph
Type Speed Triple ABS
Bouwjaar 2013
Stocknummer 56MDBB
Aantal CC 1050
Categorie Naked
Kleur zwart
Kmstand 6000km
Cilinders 3
Garantie 6 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze heerlijke 3-Cilinder heeft koppel over het hele toerenbereik, wat het een hele bruikbare motor maakt op de openbare weg. U kunt lekker schakellui rijden en laag in de toeren rondpruttelen, maar als u eens lekker gas wilt geven wil hij hoog in de toeren ook serieus vooruit.
Daarbij stuurt deze fiets fantastisch!
Hij is altijd goed onderhouden en door zijn lage kilometerstand weet u zeker dat er niets geks met deze fiets is gebeurt. Kom dus snel langs en beleef deze motor in het echt. Laat u wel even weten wanneer u langskomt? Dan zorgen we dat de motor voor u klaarstaat.
Alvast bedankt en graag tot ziens bij Joppen Motoren in Leende.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren