Yamaha VMAX 1200 1999 wit - Naked

€ 3.595,00
Specificaties
Prijs € 3.595,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Yamaha
Type VMAX 1200
Bouwjaar 1999
Stocknummer MTDT36
Aantal CC 1200
Categorie Naked
Kleur wit
Kmstand 47275km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Bent u op zoek naar een motor die niet in een bepaalde categorie past? Dan zou deze Yamaha V-MAX weleens uw nieuwe aanwinst kunnen zijn! Met maar liefst 102 pk zult u aan vermogen niets te kort komen.

Het betreft een zeer nette motor. Remblokken, remschijven en banden zijn in zeer goede staat. Hier kunt u nog een hele tijd mee vooruit.

Ook een groot voordeel van deze motor is dat hij is voorzien van een cardanas. Dit scheelt een hoop in het onderhoud.

Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging en waar gewenst een proefrit!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?