Tweede Paasdag: bij Joppen Motoren natuurlijk!

Op Tweede Paasdag (10 april) vanaf 10 uur ‘s ochtends bent u van harte welkom op de Strijperdijk 3d in Leende. Een perfecte gelegenheid voor motorliefhebbers om elkaar te ontmoeten en te genieten van een dag vol motoren, gezelligheid en entertainment. Al jaren een begrip voor vele motorliefhebbers.

  • Natuurlijk zijn de nieuwste modellen motoren te bewonderen. Zo is er een grote line-up van Royal Enfield. 
  • Daarnaast is het mogelijk om een demorit te maken op een Royal Enfield. Vooraf inschrijven is hiervoor noodzakelijk en kan hier.
  • De gehele dag zal de MV Agusta Owners Club BeNeLux (MVOCB) aanwezig zijn! Vanuit hen wordt voor leden een rit georganiseerd welke vertrekt om 12:00. Tijdens deze dag kun je (bestuurs-) leden vragen om meer informatie omtrent de club, activiteiten en het lidmaatschap. Natuurlijk zijn er inschrijfformulieren aanwezig voor toekomstige leden.
  • Ook 4bikersandbikes laat tijdens de Paasshow van zich horen. Er zijn volop acties in de winkel en er is een ruime keuze aan kleding voor elke motorrijder. Ook is er nieuwe collectie beschikbaar en zijn er extra hoge kortingen op diverse producten. Daarnaast zijn er ruim 600 helmen te vinden, dus is er voor iedereen een geschikt model.
  •  Er is livemuziek, voor lekker eten en drinken wordt gezorgd en ook voor kinderen zal er genoeg te doen zijn!Het volledige programma:
Maandag 10 april 10.00u-16.00u

– Line-up Royal Enfield
– Royal Enfield demo rijden
– MVOCB (vertrek rit voor leden om 12.00u)
– Motor Academy
– Dunlop banden advies
– 4bikersandbikes kleding en helmen
– Live muziek van Wild Deuces
– Lekker eten en drinken
– Kindervermaak

Tot ziens op Tweede Paasdag!