Bandenservice

Je hebt vast wel eens op een motor gereden met een versleten voor- en/of achterband. Je hebt toen vast gemerkt dat de motor erg onverwacht kan reageren. Daarnaast kan het ook nog eens gevaarlijk zijn! De kans op klapband bij een versleten band is namelijk vele malen hoger, zeker wanneer de band al tot op het ijzer zit. Het is daarom belangrijk op tijd je banden te vervangen.

Wat kunnen wij als Joppen Motoren voor je betekenen:

  • Leveren van voor- en achterbanden of een volledige set
  • Wielen demonteren en monteren
  • Je oude banden demonteren en afvoeren
  • Je nieuwe banden monteren
  • Je nieuwe banden balanceren

Ben je dus op zoek naar een nieuwe set banden voor een Enduro, Chopper/Cruiser, Supersport, Toer of Sport/Toer motor? Dan ben je bij Joppen Motoren aan het juiste adres. Indien de band niet op voorraad is, bestellen we deze, want vandaag besteld is in de meeste gevallen morgen in huis bij Joppen Motoren. Je kunt dan direct een afspraak inplannen om de banden te laten monteren en balanceren.

Heb je vragen, wil je advies of ben je op zoek naar een specifieke band voor je motor? Neem dan even contact met onze monteurs op, zij geven graag advies en beantwoorden al je vragen. Ook kun je met hen een afspraak inplannen voor het vervangen van je banden.

1