Ik wil mijn motor verkopen / inruilen

Wilt u uw motor verkopen maar ziet u erg op tegen het hele proces van adverteren, bezichtigingen, proefritten en onderhandelingen? U kunt ook uw motor verkopen aan Joppen Motoren! Wij hebben namelijk een ruim en gevarieerd assortiment met occassions en we willen het aanbod vanzelfsprekend wel op peil houden. We kopen uw motor dan ook graag van u over. En wat is er nu mooier dan iemand anders gelukkig maken met uw motor?

Motor verkopen: waarom particuliere verkoop geen goed idee is

Natuurlijk kunt u proberen om uw motor particulier te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. Veel mensen denken bij particuliere verkoop een betere prijs te kunnen krijgen, echter blijkt in de praktijk dat dit meestal niet het geval is. Bovendien kleven er nogal wat nadelen aan de verkoop van een motor via particuliere kanalen. Zo heeft u als verkoper bijvoorbeeld geen zekerheid bij proefritten. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat een potentiele koper tijdens een proefrit schade aan uw motor veroorzaakt! En omdat de koper bij particuliere aankoop geen garantie en afleverbeurt krijgt (en doorgaans ook geen inzicht heeft in het uitgevoerde onderhoud van de motor) vragen zij een scherpe prijs om eventuele onverwachte kosten te kunnen dekken. Het is dan dus erg lastig voor u om een goede prijs voor uw motor te krijgen. Maar waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Waarom zou ik mijn motorfiets verkopen via Joppen Motoren?

Het verkopen van uw motor via Joppen Motoren biedt u meerdere voordelen:

 • U hoeft zich niet bezig te houden met de rompslomp van adverteren en bezichtigingen;
 • U loopt geen risico met proefritten (in tegenstelling tot bij een particuliere verkoop);
 • Wij garanderen altijd een eerlijke prijs voor uw motor.

Ik wil mijn motor verkopen, maar zoekt u ook een nieuwe motor. Is inruilen mogelijk?

Uw motor inruilen behoort zeker tot de mogelijkheden! Zorg dat u het inruilformulier zo volledig mogelijk invult; dit stelt ons in staat om de waarde van uw huidige motor te bepalen en een mooie inruilprijs voor u vast te stellen. U heeft bij ons de keuze uit zowel nieuwe motoren als occasion motoren. Bent u op zoek naar een specifiek merk en model? Klik dan op Ik zoek een motor en vul het formulier in. Wij gaan dan voor u op zoek!

Ja, ik wil mijn motor verkopen!

Wilt u uw motorfiets verkopen aan Joppen Motoren? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Een van onze collega’s neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Mochten we samen tot een overeenstemming komen, dan vrijwaren wij uw motor zodat u niet zelf naar het postkantoor hoeft te gaan voor een vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunnen wij de betaling voldoen zoals u wilt, via bankoverschrijving of contant. Ook kunnen wij de motor op afspraak bij u komen ophalen, wat natuurlijk altijd in overleg wordt afgestemd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Uw persoonsgegevens

  Uw motorgegevens

   

  1