Ik wil mijn motor verkopen / inruilen

Wil jij je motor, het liefst zo snel mogelijk, verkopen en er zelf geen omkijken naar hebben? Wij kopen hem graag van je over om ons diverse assortiment op peil te houden. Met een groot en divers assortiment kunnen wij al onze klanten voorzien van een motor naar wens. En wat is er nou mooier dan iemand anders gelukkig maken met jouw motor?

Natuurlijk kun je ook proberen je motor particulier te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. Vaak wordt gedacht dat bij particuliere verkoop meer voor de motor terug ontvangen kan worden. Helaas blijkt in de praktijk dat dit vaak niet het geval is. Wanneer een motor via het particuliere kanaal wordt verkocht kleven er voor de koper vaak nadelen aan. Zo ontvangt de koper bij particuliere aankoop geen garantie en heeft men geen inzicht in onderhoud en aankomende onderhoudskosten. Wanneer men koopt bij een goede motorzaak dan koop je met garantie, tevens krijgt de motor een afleverbeurt. Men betaalt daar graag wat meer voor. Particuliere verkoop, met alle risico’s van dien, vraagt meestal om een scherpe prijs om zo de onverwachte kosten te kunnen dekken.

Dus heb je een motor en wil je deze verkopen, vul dan onderstaand formulier in. Na verzending van het formulier komt de aanvraag bij Joppen Motoren binnen en krijg jij binnen 2 werkdagen een antwoord van ons terug. Mochten we samen een overeenstemming kunnen bereiken dan vrijwaren wij je motor zodat je niet zelf naar het postkantoor hoeft te gaan voor een vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunnen wij de betaling voldoen op de manier zoals jij dat wenst. Dat wil zeggen dat wij de betaling kunnen voldoen via bank of in contanten. Natuurlijk kunnen we de motor op afspraak bij je ophalen, dit zal in onderling overleg verder afgestemd kunnen worden.

Het verkopen van je motor aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen:

  • Je loopt geen risico met proefritten (wanneer je particulier verkoopt wel)
  • Een eerlijke prijs voor je motor. Geen rompslomp met adverteren, bezichtigingen etc.

Inkoopaanvraag formulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega’s neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop ‘Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!’. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

    Uw persoonsgegevens

    Uw motorgegevens

     

    1