Moment geduld aub......

Uw motorfiets verkopen? Kies voor Joppen.

De 5 beloftes van Joppen Motoren

  • Ons bod is altijd scherp en eerlijk.
  • Persoonlijk contact
  • Niet wachten tot er eindelijk een goed bod komt.
  • Afspraak is afspraak
  • Ontvang een virtuele inruilkorting van € 300,-

Uniek in Nederland; De Joppen Virtuele Inruil

Uniek in Nederland; virtuele inruilkorting. U ontvangt een actiebon van € 300 bij aankoop van een Joppen motor.
U wilt uw motorfiets verkopen maar kan nog geen besluit nemen over een nieuwe motor. Wij bieden als enige in Nederland een virtuele inruilkorting. Kom binnen 2 jaar terug bij Joppen Motoren en koop een nieuwe motor of occasion met inruilkorting van € 300,-. Deze waardebon kunt u vervolgens besteden voor de aanschaf van accessoires of werkzaamheden aan uw motor.

Waarom particuliere verkoop geen goed idee is

Natuurlijk kunt u proberen om uw motor particulier te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats.
Veel mensen denken bij particuliere verkoop een betere prijs te kunnen krijgen, echter blijkt in de praktijk dat dit meestal niet het geval is.

Bovendien kleven er nogal wat nadelen aan de verkoop van een motor via particuliere kanalen.
Zo heeft u als verkoper bijvoorbeeld geen zekerheid bij proefritten. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat een potentiële koper tijdens een proefrit schade aan uw motor veroorzaakt! En omdat de koper bij particuliere aankoop geen garantie en afleverbeurt krijgt (en doorgaans ook geen inzicht heeft in het uitgevoerde onderhoud van de motor) vragen zij een scherpe prijs om eventuele onverwachte kosten te kunnen dekken. Het is dan dus erg lastig voor u om een goede prijs voor uw motor te krijgen. Maar waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Ik wil mijn motor direct inruilen voor een
nieuwe

Uw motor inruilen behoort zeker tot de mogelijkheden! Zorg dat u het inruilformulier zo volledig mogelijk invult; dit stelt ons in staat om de waarde van uw huidige motor te bepalen en een mooie inruilprijs voor u vast te stellen. U heeft bij ons de keuze uit zowel Nieuwe motoren als Occasion motoren. Bent u op zoek naar een specifiek merk en model? Klik dan op Ik zoek een motor en vul het formulier in. Wij gaan dan voor u op zoek!

U kunt ons ook gewoon bellen! +31402062033

Vrijblijvend zonder verplichtingen

Wilt u uw motorfiets verkopen aan Joppen Motoren? Doe dan de kentekencheck en vul het formulier in. Een van onze collega’s neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Mochten we samen tot een overeenstemming komen, dan vrijwaren wij uw motor zodat u niet zelf naar het postkantoor hoeft te gaan voor een vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunnen wij de betaling voldoen zoals u wilt, via bankoverschrijving of contant. Ook kunnen wij de motor op afspraak bij u komen ophalen, wat natuurlijk altijd in overleg wordt afgestemd.

Voorwaarden Virtuele Inruilkorting

Indien u bij Joppen Motoren een motorfiets aanschaf in de periode tussen 3 en 24 maanden na verkoop van uw motor aan Joppen Motoren krijgt u een waardebon ter waarde van € 300. Deze waardebon kunt u besteden voor de aanschaf van accessoires of werkzaamheden in de werkplaats van Joppen Motoren in een periode van 12 maanden na aanschaf van deze motorfiets.