Moment geduld aub......

Kawasaki motoren

Hieronder de 2 resultaten van uw zoekopdracht

Bij Kawasaki denkt men vaak eerst aan Kawasaki-groen, de kenmerkende kleur van dit merk! Kawasaki staat tevens bekend om de zeer goede kwaliteit en zijn uitstekende rijeigenschappen, alsmede een groot aanbod motoren in diverse categorieën. De grote diversiteit in motoren zorgt dat er volop keuze is voor zowel beginnende als ervaren motorrijder. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Kawasaki motor, dan bent u bij Joppen Motoren aan het juiste adres. Bij ons kunt u een Kawasaki motor kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Bekijk ons actuele aanbod motoren en kies voor de beste service die u zich kunt wensen.

Geschiedenis van Kawasaki motoren

Het Japanse merk Kawasaki begon in 1954 met het maken van motorfietsen. Hun eerste motor werd ontworpen op basis van de technische kennis die men in de voorgaande jaren had opgedaan bij de ontwikkeling en productie van motoren voor de luchtvaart. De stap naar de motorfiets industrie werd aangespoord door Kawasaki’s constante streven naar het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Door de jaren heen ontwikkelde Kawasaki talloze nieuwe modellen die een grote bijdrage hebben geleverd aan het vormen van de markt. In dat proces zijn er vele legendarische motorfietsen ontworpen. Vandaag de dag is Kawasaki niet meer weg te denken uit de motorfiets wereld, en is het wereldwijd een van de bestverkopende merken.

Ons aanbod Kawasaki motoren

Joppen Motoren kan in principe elk nieuw Kawasaki model leveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijk geprijsde Kawasaki occasions. Denk bijvoorbeeld aan de in 1990 gelanceerde Kawasaki ZZR600, een van de beroemde Ninja modellen, en de Kawasaki Z1000 ABS. Ook de VN2000, het Vulcan model uit 2002, dat is uitgerust met de zwaarste V-twin motor die het merk tot dusver op de markt heeft gebracht, is erg populair. Daarnaast krijgen we geregeld occasions binnen uit de Kawasaki W serie, die een aantal kenmerken van klassieke Britse V-twin motorfietsen delen.

Veel mensen vinden het lastig om een gebruikte motor te kopen; er zijn immers veel aandachtspunten om op te letten. Bij Joppen Motoren hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al onze motoren worden namelijk, alvorens deze in de showroom komen te staan, door ons aan een uitgebreide technische controle onderworpen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare motorfiets.

Onderhoud van uw Kawasaki motor

Kawasaki staat bekend om zijn goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Uiteraard is het, net zoals bij elk ander merk, belangrijk om het onderhoudsinterval aan te houden dat door de fabrikant wordt aanbevolen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw Kawasaki motor veilig en probleemloos blijft rijden en dat de levensduur van het voertuig wordt verlengd. Als dé specialist in Kawasaki motoren voert Joppen Motoren graag het onderhoud van uw motor uit! U kunt tevens bij ons terecht voor reparaties en schadeherstel, en de aanschaf van accessoires en onderdelen. Kortom, één vertrouwd adres waar u altijd terecht kunt.

Ja, ik wil een Kawasaki motor kopen!

Heeft u er altijd al van gedroomd een stoere Kawasaki motor te bezitten? Kom dan langs bij de showroom van Joppen Motoren in Leende! Wij zijn al sinds 1978 een vertrouwd adres voor vele motorliefhebbers, en hebben een goede service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De kans is groot dat wij uw ideale Kawasaki motor hebben al in de showroom hebben staan. Kom gerust langs voor een bak koffie en een proefrit!

Kawasaki motor verkopen of inruilen?

Bent u reeds in het bezit van een Kawasaki? Bij Joppen Motoren kunt u ook uw motor verkopen of inruilen. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs!

2