Kawasaki

Hieronder de 4 resultaten van uw zoekopdracht

Het Japanse merk Kawasaki begon in 1954 met het maken van motorfietsen. Hun eerste motor werd ontworpen op basis van de technische kennis die men in de voorgaande jaren had opgedaan bij de ontwikkeling en productie van motoren voor de luchtvaart. De stap naar de motorfiets industrie werd aangespoord door Kawasaki’s constante streven naar het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Door de jaren heen ontwikkelde Kawasaki talloze nieuwe modellen die een grote bijdrage hebben geleverd aan het vormen van de markt. In dat proces zijn er vele legendarische motorfietsen ontworpen. Vandaag de dag is Kawasaki niet meer weg te denken uit de motorfiets wereld, en is het wereldwijd een van de bestverkopende merken. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Kawasaki motor, dan bent u bij Joppen Motoren aan het juiste adres. Wij leveren u een degelijke motor tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Bekijk ons actuele aanbod Kawasaki motoren en kies voor de beste service die u zich kunt wensen!

 

Waarom een Kawasaki motor?

Bij Kawasaki denkt men vaak eerst aan Kawasaki-groen, de kenmerkende kleur van dit merk! Kawasaki staat tevens bekend om de zeer goede kwaliteit en zijn uitstekende rijeigenschappen, alsmede een groot aanbod motoren in diverse categorieën. De grote diversiteit in motoren zorgt dat er ruime keuze is, zowel voor de beginnende als voor de ervaren motorrijder. En dat tegen heel scherpe prijzen!

 

Aandachtspunten bij de aanschaf van een Kawasaki motor

Wanneer u een (tweedehands) Kawasaki motor wilt aanschaffen, is het belangrijk te letten op de algemene technische en optische staat van de motor. Denk hierbij aan de ketting, de tandwielen, de banden en de staat van de lak. Bij Joppen Motoren weet u zeker dat het goed zit met deze aandachtspunten; al onze motoren worden, alvorens deze in de verkoop gaan, door ons aan een uitgebreide technische controle onderworpen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare motorfiets.

 

Onderhoud van Kawasaki motoren

Kawasaki staat bekend om zijn goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Uiteraard is het, net zoals bij elk ander merk, belangrijk om het onderhoudsinterval aan te houden dat door de fabrikant wordt aanbevolen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw Kawasaki motor veilig en probleemloos blijft rijden en dat de levensduur van het voertuig wordt verlengd.

Als dé specialist in Kawasaki motoren voert Joppen Motoren graag het onderhoud van uw motor uit! U kunt tevens bij ons terecht voor reparaties en schadeherstel, en de aanschaf van accessoires en onderdelen. Kortom, één vertrouwd adres waar u altijd terecht kunt.

 

Ja, ik wil een motor van Kawasaki kopen!

Heeft u er altijd al van gedroomd een stoere Kawasaki motor te bezitten? Kom dan langs bij de showroom van Joppen Motoren in Leende! Wij zijn al sinds 1978 een vertrouwd adres voor vele motorliefhebbers, en hebben een goede service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De kans is groot dat wij de Kawasaki motor hebben staan die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. De koffie is vers, en een proefrit is geen probleem!

 

Kawasaki motor verkopen of inruilen?

Bent u in het bezit van een Kawasaki motor en wilt u deze verkopen of inruilen? Dat kan bij Joppen Motoren! Uw motor verkopen aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen. U loopt geen risico bij proefritten en u krijgt een eerlijke prijs voor uw motor. Vul het inkoopaanvraag formulier in en krijg binnen twee werkdagen een antwoord van ons.

Zoekopdracht verfijnen

4