Moment geduld aub......

Ducati Multistrada V2S Travel 2023 zwart/rood

- All road
Over deze motor

Stap in de toekomst van sportief rijden met de gloednieuwe Ducati V2S Travel 2023! Deze motorfiets is een meesterwerk van Italiaans vakmanschap en technische innovatie, ontworpen voor de echte avonturier die op zoek is naar ultieme prestaties en comfort, zowel op de weg als daarbuiten.

Met zijn krachtige 955cc Superquadro-motor levert de V2S Travel ongekende vermogensafgifte en respons. Het geavanceerde elektronische pakket, inclusief meerdere rijmodi, tractiecontrole en bochten-ABS, zorgt voor totale controle en veiligheid, zelfs in uitdagende omstandigheden.

De V2S Travel is niet alleen een krachtpatser, maar ook een tourer met een reeks functies die elke lange reis comfortabel maken. Van het verstelbare windscherm tot de ruime opbergruimte en het comfortabele zadel, deze motorfiets is gebouwd om je overal naartoe te brengen.

Deze Ducati V2S Travel 2023 is het toppunt van sportief toeren en staat klaar om jouw dromen van eindeloze avonturen waar te maken. Mis deze kans niet om het ultieme rijplezier te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak een proefrit om de opwinding van Ducati te voelen

Specificaties
Stocknumber:

008805

Merk:

Ducati

Type:

Multistrada V2S Travel

Model:

All road

Bouwjaar:

2023

Kleur:

zwart, rood

Kmstand:

3000km

Cilinders:

2

Aantal CC:

950

Garantie:

twee jaar