De brute MV Agusta Brutale 1000 RS. Power for all.

De Brutale 1000 RS is een toegankelijkere, ‘iets’ meer op toeren gerichte variant, met nadruk op ‘iets’. Je moet goed kijken om de verschillen te zien met de Brutale 1000 RR. De RS beschikt in ieder geval over hetzelfde motorblok en levert 208 pk en 116 Nm aan koppel.

MV Agusta is een bedrijf met een enorme historie en moderne techniek. Nog belangrijker misschien is het design. Met de MV Agusta ben je niet zomaar eigenaar van een motor maar beleef je een droom.

Broer van de krachtigste naked bike ooit gemaakt.

De MV Agusta Brutale 1000 RS brengt alle fantastische eigenschappen van de Brutale 1000 RR naar een toegankelijker niveau. De Brutale 1000 RS deelt hetzelfde platform en power met de Brutale 1000 RR, de krachtigste hypernaked bike ter wereld. Beide hebben een aantal opvallende kenmerken gemeen, zoals de motor met titanium drijfstangen en radiale kleppen, het frame, de enkelzijdige achterbrug en de elektronische stuurdemper van Öhlins. Op de Brutale 1000 RS zijn zowel de voorvork als enkele schokdemper handmatig verstelbaar.

BRUTALE 1000 RS_AMBIENT
Brutale 1000 RS detail zijkant
BRUTALE 1000 RS_AMBIENT
BRUTALE 1000 RS_STUDIO
BRUTALE 1000 RS_STUDIO
BRUTALE 1000 RS_STUDIO

Prestatie en comfort als perfecte combinatie

De Marzocchi-vork en de enkele Sachs-schokdemper, beide verstelbaar, zorgen voor superieure prestaties bij snel rijden en garanderen tegelijkertijd een uitstekend comfort bij het reizen. Het comfort aan boord wordt verder verbeterd door het nieuwe zadel uit één stuk met een zachtere vulling, om nog maar te zwijgen van het herziene clip-on stuur-een ander onderscheidend kenmerk van de Brutale – dat nu hoger is dan dat van de Brutale RR. De rijder kan zelfs rekenen op speciaal ontwikkelde voetsteunen, om een goede zithouding te garanderen. Het is de ongekende rijpositie van de Brutale 1000 RS wat het model geschikt maakt voor een breed spectrum van gebruik, waaronder bijvoorbeeld langeafstandsritten. De Brutale 1000 RS is verkrijgbaar in twee kleuren:

 • Magnum silver/matt metallic dark grey
 • Ago red/matt metallic dark grey

208 Pk en 116 Nm koppel. Het laat je niet onberoerd!

En dan nu wat technische specificaties:

 • 4 cilinders
 • 208 pk en 116 Nm!
 • topsnelheid boven de 300 km/u
 • 186 Kg.
 • 13.4:1 compressie ratio
 • quickshifter up & down
Motor power

Maak snel een afspraak en kom naar Leende

We zijn er best een beetje trots op. Wij hebben hem al in huis! We zien veel mooie motoren voorbij komen maar soms gaat ons bloed wat harder stromen. En dat geldt helemaal voor de Brutale 1000 RS. We laten hem graag aan je zien.

Blow up specificaties

Informatie aanvraag: MV Agusta Brutale 1000RS

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Bericht