MV Agusta RVS #1 2018 zwart - Naked

€ 50.000,00
Specificaties
Prijs € 50.000,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type RVS #1
Bouwjaar 2018
Stocknummer 52MJRJ
Aantal CC 800
Categorie Naked
Kleur zwart
Kmstand 909km
Cilinders 3
Garantie twee jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De MV Agusta RVS #1 is een exclusieve motor met maar een oplage van 100 stuks. Wij hebben hier te maken met nummer 49, dit is te zien op de kroonplaat van de motor.
De motor is handgemaakt!

MV Agusta staat voor de unieke italiaanse styling, en dat straalt deze motor uit!

Vrijwel alles aan deze motor is exclusief, en hij is helemaal compleet met box en dergelijke zoals te zien op de foto's.

Het 800cc 3 cilinder blok is geoptimaliseerd tot een vermogen van 150pk, dit in combinatie met 160kg. Laat je fantastie de vrije loop en je snapt waartoe deze motor in staat is.

Een extra verfraaid detail is de led koplamp, deze wordt elektronisch geregeld door de motor betreft snelheid en dergelijke.

Een vergevorderd ABS systeem zit op de motor, die er voor zorgt dat ten alle tijden beide wielen aan de grond blijven.

Hierbij de link naar de MV website van de motor:
https://www.mvagusta.com/en/model/rvs/rvs-1


Kom snel langs om jezelf te overtuigen van deze machtige machine, het is een unieke oplage die je hart sneller laat kloppen!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?