De eerste prijzen voor het MV Agusta Reparto Corse team zijn binnen!

De laatste keer dat MV Agusta een 1, 2 podiumplaats bereikte dateert weer van een lange tijd geleden. In 1973 behaalden Agostini en Phil Read de laatste keer een 1-2tje voor MV Agusta tijdens de Imatra GP in Finland. Een legendarische overwinning dus!

Cluzel reed een superieure wedstrijd, aangezien hij het overgrote deel van de race op kop reed en deze positie dus niet meer uit handen gaf. Zanetti startte als 3e op de grid en verloor snel een aantal plaatsen (8e), maar knokte zich op sublieme wijze terug naar de 2e plaats!

In het World Superbike Championship (WSBK) reed Leon Camier zich naar een mooie 7e plek in het klassement op de nieuwe F4 RC na in de eerste wedstrijd 10e en tweede wedstrijd 8e te zijn geworden! Geen overwinning, maar wel een een puike prestatie voor de nieuwe F4 RC van Camier!

Lees hier hoe de rijders en het team de races zelf ervaarden: klik hier

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de prestaties van Cluzel, Zanetti en Camier in de volgende races!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.