De eerste prijzen voor het MV Agusta Reparto Corse team zijn binnen!

De laatste keer dat MV Agusta een 1, 2 podiumplaats bereikte dateert weer van een lange tijd geleden. In 1973 behaalden Agostini en Phil Read de laatste keer een 1-2tje voor MV Agusta tijdens de Imatra GP in Finland. Een legendarische overwinning dus!

Cluzel reed een superieure wedstrijd, aangezien hij het overgrote deel van de race op kop reed en deze positie dus niet meer uit handen gaf. Zanetti startte als 3e op de grid en verloor snel een aantal plaatsen (8e), maar knokte zich op sublieme wijze terug naar de 2e plaats!

In het World Superbike Championship (WSBK) reed Leon Camier zich naar een mooie 7e plek in het klassement op de nieuwe F4 RC na in de eerste wedstrijd 10e en tweede wedstrijd 8e te zijn geworden! Geen overwinning, maar wel een een puike prestatie voor de nieuwe F4 RC van Camier!

Lees hier hoe de rijders en het team de races zelf ervaarden: klik hier

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de prestaties van Cluzel, Zanetti en Camier in de volgende races!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.