De eerste prijzen voor het MV Agusta Reparto Corse team zijn binnen!

De laatste keer dat MV Agusta een 1, 2 podiumplaats bereikte dateert weer van een lange tijd geleden. In 1973 behaalden Agostini en Phil Read de laatste keer een 1-2tje voor MV Agusta tijdens de Imatra GP in Finland. Een legendarische overwinning dus!

Cluzel reed een superieure wedstrijd, aangezien hij het overgrote deel van de race op kop reed en deze positie dus niet meer uit handen gaf. Zanetti startte als 3e op de grid en verloor snel een aantal plaatsen (8e), maar knokte zich op sublieme wijze terug naar de 2e plaats!

In het World Superbike Championship (WSBK) reed Leon Camier zich naar een mooie 7e plek in het klassement op de nieuwe F4 RC na in de eerste wedstrijd 10e en tweede wedstrijd 8e te zijn geworden! Geen overwinning, maar wel een een puike prestatie voor de nieuwe F4 RC van Camier!

Lees hier hoe de rijders en het team de races zelf ervaarden: klik hier

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de prestaties van Cluzel, Zanetti en Camier in de volgende races!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  Nog deze maand verwachten we de eerste modellen in onze showroom!

  Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis binnen een straal van 50km vanuit Joppen Motoren. Ook dit jaar stellen wi

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.