Dealerschap Royal Enfield

Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

Achtergrond informatie van Royal Enfield (Tekstbron:Wikipedia, Foto's zijn gemaakt op Motorbeurs Utrecht 2019):

Het Britse Enfield Cycle Company Ltd. (fabrikant van Royal Enfield) vestigde in 1955 een dependance fabriek, Enfield India, in India om aan de vraag naar motorfietsen voor het Indiase leger en andere overheidsorganen te voldoen. Aanvankelijk werden de aangeleverde onderdelen uitsluitend geassembleerd, maar nadat de mallen en machines voor het 1954 model Bullet naar India werden verscheept maakte de fabriek in India de 350cc Bullets zelf. Toen in het Verenigd Koninkrijk in 1970 de fabriek zijn deuren sloot, werd de productie in India voortgezet. In 1994 werd Enfield India onderdeel van de grote Eicher Engineering Group, die vrachtwagens, tractoren en andere industriële voertuigen fabriceerden. Zij investeerden stevig in een nieuwe fabriek en nieuwe machines. Vanaf 1976 werden de 350cc Bullets weer in Europa geïmporteerd.

De modelreeks welke in Nederland gevoerd wordt is grofweg op te delen in 4 modellen:

 • 1-cilinder Bullet 500cc
 • 1-cilinder Himalayan 410cc
 • 2-cilinder Interceptor 650cc
 • 2-cilinder Continental GT 650cc

Dealerschap Royal Enfield

Dealerschap Royal Enfield

Dealerschap Royal Enfield

Dealerschap Royal Enfield

Dealerschap Royal Enfield

Dealerschap Royal Enfield

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.