Italian days

Van 15 t/m 17 september organiseert Joppen Motoren in samenwerking met 4 Bikers & Bikes én Weekers Circuitrijden een volledig georganiseerd 3-daags circuit-evenement. Tijdens deze 3 dagen is het mogelijk om tot 7 uur per dag op het circuit van Grobnik (Rijeka, Kroatië) met je eigen motor te rijden. Tevens wordt in samenwerking met MV Agusta S.P.A. in Italië een rondleiding in de MV Agusta motorfabriek georganiseerd. Op dit circuit is een open pitlane waarbij er geen DB-limiet geldt. Schrijf je snel in voor dit evenement want vol=vol!

We vliegen op 14 september met Ryanair vanaf Brussel-Charleroi om 19:10 naar Triëste in Italië. Daar worden we opgehaald met een touringcar en naar het circuit gebracht. Nadat we een welkomstdrankje gedronken hebben wordt iedereen naar zijn appartement gebracht.

15 september is de 1e dag circuitrijden op het prachtige circuit van het even prachtige Grobnik (Rijeka-Kroatië). Begeleiding is in de ochtend verplicht, in de namiddag is er een open pitlane en is er begeleiding naar wens. Het circuit is 7 uur beschikbaar en we zorgen voor meer circuittijd als dat je aan kunt! Aan het einde van de dag is restaurant Box geopend waar voor een zeer voordelig tarief a-la-carte gegeten kan worden.

Op 16 september bezoeken we de fabriek van MV Agusta. Dit doen we per touringcar.

Op 17 september is de 2e circuitdag met open pit-lane. Voor diegene die willen is er begeleiding beschikbaar. Als klap op de vuurpijl organiseren we aan het einde van de dag voor de rijders die het willen een (sportieve) race over 8 rondjes. Afhankelijk van het aantal deelnemers delen we op in 2 groepen zodat we de veiligheid kunnen garanderen. Nadat iedereen het circuitrijden heeft afgesloten en genoten heeft van een diner in het plaatselijk restaurant slutien we af met een gezellige feestavond!

Vrijdagochtend 18 september vliegen we terug naar Charleroi, we moeten dan ook weer vroeg opstaan!

Circuit Grobnik

Dagplanning:
14 september reisdag: Brussel/Charleroi - Triëste - Grobnik (Vliegtuig & touringcar)
15 september circuitdag: In de ochtend onder begeleiding circuit verkennen. In de middag open pitlane en rijden naar eigen wens.
16 september bezoek MV Agusta fabriek in Italië
17 september circuitdag: zowel in de ochtend als de middag open pitlane en rijden naar eigen wens. In de avond is er een afsluitende feestavond.
18 september reisdag: Grobnik - Pula - Brussel/Charleroi (touringcar & vliegtuig).

Totaalprijs per persoon: € 500,-

Zowel de touringcar & motorvervoer wordt volledig georganiseerd en zit in de prijs inbegrepen. Vluchtprijs wordt bepaald op moment van inschrijving.

Inschrijfformulier

Heeft u interesse in een het Demo rijden? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Aan deze inschrijving kunnen geen rechten ontleend worden. 

 

 

* Deelname is volledig op eigen risico. Geen van de organiserende partijen kan aansprakelijk gehouden worden voor persoonlijk letsel of materiele schade welke ontstaat gedurende de tijd dat er gebruik gemaakt wordt van het Circuit, op welke manier dan ook. Voor dit eigen risico wordt ter plaatse nog een vrijwaring ingevuld en ondertekend per aanwezig persoon.

* Betaling volledig voorafgaand aan boeken vlucht. Details hierover na inschrijvenHet laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Ride-On Tire Protection

  Ride-On Tire Protection

  Ride-On Tire Protection voordelig bij Joppen Motoren!

 • Royal Enfield nieuwe kleuren

  Royal Enfield nieuwe kleuren

  Royal Enfield komt in 2020 met  nieuwe kleuren van de Continental GT en de Himalayan!

  Een mooie uitbreiding van hun kleuren pakket.

 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta