Italian days

Van 15 t/m 17 september organiseert Joppen Motoren in samenwerking met 4 Bikers & Bikes én Weekers Circuitrijden een volledig georganiseerd 3-daags circuit-evenement. Tijdens deze 3 dagen is het mogelijk om tot 7 uur per dag op het circuit van Grobnik (Rijeka, Kroatië) met je eigen motor te rijden. Tevens wordt in samenwerking met MV Agusta S.P.A. in Italië een rondleiding in de MV Agusta motorfabriek georganiseerd. Op dit circuit is een open pitlane waarbij er geen DB-limiet geldt. Schrijf je snel in voor dit evenement want vol=vol!

We vliegen op 14 september met Ryanair vanaf Brussel-Charleroi om 19:10 naar Triëste in Italië. Daar worden we opgehaald met een touringcar en naar het circuit gebracht. Nadat we een welkomstdrankje gedronken hebben wordt iedereen naar zijn appartement gebracht.

15 september is de 1e dag circuitrijden op het prachtige circuit van het even prachtige Grobnik (Rijeka-Kroatië). Begeleiding is in de ochtend verplicht, in de namiddag is er een open pitlane en is er begeleiding naar wens. Het circuit is 7 uur beschikbaar en we zorgen voor meer circuittijd als dat je aan kunt! Aan het einde van de dag is restaurant Box geopend waar voor een zeer voordelig tarief a-la-carte gegeten kan worden.

Op 16 september bezoeken we de fabriek van MV Agusta. Dit doen we per touringcar.

Op 17 september is de 2e circuitdag met open pit-lane. Voor diegene die willen is er begeleiding beschikbaar. Als klap op de vuurpijl organiseren we aan het einde van de dag voor de rijders die het willen een (sportieve) race over 8 rondjes. Afhankelijk van het aantal deelnemers delen we op in 2 groepen zodat we de veiligheid kunnen garanderen. Nadat iedereen het circuitrijden heeft afgesloten en genoten heeft van een diner in het plaatselijk restaurant slutien we af met een gezellige feestavond!

Vrijdagochtend 18 september vliegen we terug naar Charleroi, we moeten dan ook weer vroeg opstaan!

Circuit Grobnik

Dagplanning:
14 september reisdag: Brussel/Charleroi - Triëste - Grobnik (Vliegtuig & touringcar)
15 september circuitdag: In de ochtend onder begeleiding circuit verkennen. In de middag open pitlane en rijden naar eigen wens.
16 september bezoek MV Agusta fabriek in Italië
17 september circuitdag: zowel in de ochtend als de middag open pitlane en rijden naar eigen wens. In de avond is er een afsluitende feestavond.
18 september reisdag: Grobnik - Pula - Brussel/Charleroi (touringcar & vliegtuig).

Totaalprijs per persoon: € 500,-

Zowel de touringcar & motorvervoer wordt volledig georganiseerd en zit in de prijs inbegrepen. Vluchtprijs wordt bepaald op moment van inschrijving.

Inschrijfformulier

Heeft u interesse in een het Demo rijden? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Aan deze inschrijving kunnen geen rechten ontleend worden. 

 

 

* Deelname is volledig op eigen risico. Geen van de organiserende partijen kan aansprakelijk gehouden worden voor persoonlijk letsel of materiele schade welke ontstaat gedurende de tijd dat er gebruik gemaakt wordt van het Circuit, op welke manier dan ook. Voor dit eigen risico wordt ter plaatse nog een vrijwaring ingevuld en ondertekend per aanwezig persoon.

* Betaling volledig voorafgaand aan boeken vlucht. Details hierover na inschrijvenHet laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.

 • Vacature motorfiets inkoper

  Vacature motorfiets inkoper

  Wordt jij onze nieuwe commerciële collega gericht op de inkoop van motorfietsen? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en neem contact op!

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!