MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

MV Agusta heeft weer een practig design gekoppeld aan een gigantisch vermogen met een laag gewicht. 208pk gehomologeerd wat aan te passen is naar 212pk door een ander uitlaatsysteem. Enkel 186kg drooggewicht zorgt voor een prachtig vermogen / gewicht verhouding wat ongekend is in de supernaked markt. Deze getallen zijn voort gekomen uit de ervaring welke is opgedaan in de raceafdeling van MV Agusta waar MV Agusta afgelopen jaren meedeed in de top 10 positioneringen. Het maximaal koppel is gemeten op 115,5nm.

Lees voor meer technische informatie het nederlandstalig geschreven stuk op motorfreaks.nl maar bekijk zeker ook onderstaande film welke gemaakt is door MV Agusta (engelstalig).

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.