MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

MV Agusta heeft weer een practig design gekoppeld aan een gigantisch vermogen met een laag gewicht. 208pk gehomologeerd wat aan te passen is naar 212pk door een ander uitlaatsysteem. Enkel 186kg drooggewicht zorgt voor een prachtig vermogen / gewicht verhouding wat ongekend is in de supernaked markt. Deze getallen zijn voort gekomen uit de ervaring welke is opgedaan in de raceafdeling van MV Agusta waar MV Agusta afgelopen jaren meedeed in de top 10 positioneringen. Het maximaal koppel is gemeten op 115,5nm.

Lees voor meer technische informatie het nederlandstalig geschreven stuk op motorfreaks.nl maar bekijk zeker ook onderstaande film welke gemaakt is door MV Agusta (engelstalig).

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.