Paasshow 2019!

Op 2e paasdag, 22 april 2019 is het weer zover! Joppen Motoren en 4 Bikers & Bikes organiseren dan de jaarlijkse paasshow! Iedereen is van harte welkom vanaf 10:00 in onze showroom op het adres Strijperdijk 3D, 5595XM Leende.

De dag is leuk voor het hele gezin omdat er ook aan de kinderen wordt gedacht door de aanwezigheid van een springkussen en kunnen kinderen zich laten schmincken!. Live muziek wordt verzorgt door de feestband "Dinges" welke zorgen voor feestmuziek met een stevig randje. Publieksinteractie is verzekerd, mede door het muziekrad wat ze bij zullen hebben. Draai aan het rad en bepaal daarmee het muziekgenre wat er gespeeld wordt!

Eten en drinken is volop aanwezig en vanwege de opening van de nieuwe werkplaats kan iedereen gebruik maken van een portie gratis friet!

Afgelopen maanden is er (buiten het beeld van vele mensen) hard gewerkt om achter onze showroom een volledig nieuwe werkplaats op te bouwen. De werkplaats heeft een grondoppervlak van 550m2 en is volledig ingericht voor de werkplaats en alle werkplaatsbenodigdheden. Zo is er een aparte ruimte waar de motorfietsen van onze klanten veilig staan te wachten voor een onderhoudsbeurt, reparatie of weer te worden opgehaald. Volledig ingerichte werkbanken voor de monteurs, uitleesapparatuur, bandenwisselapparatuur en speciaal gereedschap voor dagelijks gebruik is te zien in de algemene werkruimte welke ook in te kijken is vanuit de showroom. Achter de schermen zijn er diverse ruimtes ingericht voor kantinegbruik, licht constructiewerk, en olieopslag, ontvetting en olieafvoer. Het schoonmaken van motorfietsen kunnen we tegenwoordig volledig inpandig in de speciaal hiervoor ingerichten afspuitplaats met afzuiginstallatie. Nieuw in onze werkplaats is de testbank ruimte waar met behulp van een Fuchs Vemogenstestbank onder andere vermogensmetingen gedaan kunnen worden. Deze testbank zal ook gebruikt worden voor onderzoek naar storingen of andere practische zaken zoals het inleren van gear-indicators.

Trotst mogen we vermelden dat wij een Confident Dunlop dealer zijn waar iedereen van kan en mag profiteren. Bestel een set Dunlop wegbanden en ontvang 35% korting  op deze aankoop. Bestel je een set Roadsmart III, GPRacer D212, Trailsmart Max, American Elite, Sportsmart 2 Max of Sportsmart TT dan krijg je van Dunlop ook nog eens € 40,- retour (Cashback!). Naast deze bandenactie krijg je de oliefilter gratis bij het inplannen en laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt incl. vervangen olie door Bel-Ray Olie en vanzelfsprekend oliefilter in onze werkplaats binnen 4 weken na de paasshow! Laat je de banden van jouw motorfiets vullen met Ride-On bandensealant dan krijg je één band gratis!

Tijdens onze paasshow is het mogelijk om een proefrit te maken met een van de Royal Enfiels demo motoren zoals de Classic 500, Himalayan of de Interceptor (nieuwe twin 650cc!!). Ook van MV Agusta staan er diverse demo modellen klaar zoals de Turismo Veloce, Stradale, Brutale 800, Brutale 800 RR, en de F3 800. Tevens zal de MV Agusta Owners Club Benelux een korte toerrit rijden vanaf 12:00 waar MV Agusta rijders zich vrijblijvend bij aan mogen sluiten. Kom op tijd en meld je aan bij een van de leden van de MV Agusta Owners Club Benelux.

Vanzelfsprekend zijn er dit jaar ook weer spectaculaire kortingen in de kleding en accessoireshop van 4 Bikers & Bikes. Helmen, jassen, handschoenen, schoenen, laarzen, etc.

In onze showroom zijn er doorlopend 200(!) gebruikte motorfietsen op vooraad waarmee wij ons al jaren als een van de grootste motorfietszaken in Nederland mogen presenteren.

Van het dealerschap Beta hebben we een voorraad direct leverbare nieuwe Enduro motoren. Beta staat bekend als competitief de beste en kwalitatief de betrouwbaarste motorfiets. Mocht er onverhoopt iets opgelost moeten worden dan staat Beta bekend als zeer goed niveau van after-sales en garantie. Beta is overigens ook het enige enduro merk welke 6 maanden fabrieksgarantie geeft op de volledige motorfiets. Daarin is Beta uniek in de enduromarkt! Beta heeft een line-up van maar liefst 18 modellen verdeeld over 8 verschillende cilinderinhoud blokken. Met deze line-up kan Beta voldoen aan de wens van elke enduro rijder. Super licht voor extreem technisch, zwaar voor de lange banen en alles wat daar tussenin zit, Beta heeft dit in zijn assortiment. In ons bedrijf is er volop kennis aanwezig van de Beta enduro motoren doordat enkele medewerkers van ons wekelijks zelf met deze motorfietsen rijden in de diverse (georganiseerde) enduro ritten.

Maak je agenda vrij en kom naar onze paasshow op de 2e paasdag, 22 april vanaf 10:00. Strijperdijk 3D, 5595XM Leende!

Voorpagina boekje paasshow 2019

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Ride-On Tire Protection

  Ride-On Tire Protection

  Ride-On Tire Protection voordelig bij Joppen Motoren!

 • Royal Enfield nieuwe kleuren

  Royal Enfield nieuwe kleuren

  Royal Enfield komt in 2020 met  nieuwe kleuren van de Continental GT en de Himalayan!

  Een mooie uitbreiding van hun kleuren pakket.

 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta