Motorfietsverkoper gezocht

Van ons mooie bedrijf ben jij als ervaren Verkoopadviseur de ambassadeur. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor dit bedrijf en onze motorfietsen. Je ontvangt nieuwe en bestaande klanten in onze showroom in Leende.

Door jouw energieke persoonlijkheid maak je snel de klik met klanten. Je hebt een natuurlijke manier van adviseren en begeleiden van de klant. Je bent verantwoordelijk voor een succesvol verkoopproces en tevreden klanten. Uiteraard ben je in staat om de salesvisie en -doelstellingen te realiseren en de klanten duurzaam onze organisatie te verbinden. Ook administratief ben je nauwkeurig en je bent handig met Social Media. Je wordt onderdeel van een enthousiast, jong en gedreven team. Je verkoopt motorfietsen (Nieuw en Gebruikt), verzorgt uitgifte en inname verhuurmotoren en verkoopt (in lichtere mate) onderdelen en accessoires. Om de eerste interesse van de klanten te wekken verzorg je de foto’s en advertentieteksten van de voorraad motorfietsen welke geautomatiseerd op internet geplaatst wordt. Vanuit de verkoop ben je ondersteunend aan de marketingafdeling met bijvoorbeeld motor van de week en actualiteiten uit de motorbranche. De inkoop en inruil van gebruikte motorfietsen behoort vanzelfsprekend ook tot het takenpakket van een verkoper motorfietsen.

Profiel verkoper motorfietsen

Je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en minimaal 4 jaar commerciële ervaring en je bent daarin aantoonbaar succesvol geweest;
 • Je bent resultaatgericht en communicatief sterk;
 • Je bent representatief, energiek, enthousiast en spontaan, klantgericht en attent;
 • Je bent gedreven om de beste te zijn;
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent ondernemend en commercieel zeer sterk;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven (max. 45 minuten reistijd naar Leende)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs A+B

Arbeidsvoorwaarden

Zonder meer goed te noemen. Behorend bij de Medior of Senior Verkoopadviseur.

Bedrijfsprofiel

Mooi familiebedrijf ontstaan in 1978. Bedrijf hoort bij de grootste en oudste motorfietsbedrijven in Nederland en heeft momenteel de dealerschappen van MV Agusta, Beta, Sym en Mash. Doorlopend zijn er ruim 200 motorfietsen op voorraad waarbij alle merken gevoerd worden. Binnen ons bedrijf wordt naast de in- en verkoop van motorfietsen ook het onderhoud en reparatie van motorfietsen gedaan. Om het bedrijf een one-stop-shop te maken is binnen ons bedrijfspand de kleding- en accessoire specialist 4 Bikers & Bikes gevestigd waar wij vanzelfsprekend een intensieve samenwerking mee hebben.

Contact

Bij interesse en/of vragen gelieve contact op te nemen per email met C.V. op vacature@joppen.nl

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.