Royal Enfield introduceert de Shotgun 650: een unieke door custom geïnspireerde motorfiets.

De nieuwe Shotgun 650 is ontsproten uit pure creatieve energie, de anarchistische custom-cultuur en het zuivere Royal Enfield-DNA. De Shotgun 650 fungeert als canvas om je ideale motorfiets samen te stellen.

Of je nu in het stadscentrum of over plattelandswegen rijdt, deze motorfiets verandert moeiteloos van een soepele stadsmotor in een stabiele cruiser voor op de snelweg.

Met de beproefde 650 Twin-motor als kloppend hart combineert de Shotgun 650 moderniteit met karakteristieke Royal Enfield-elementen tot een eigentijdse interpretatie van het merk.


De Royal Enfield Shotgun 650 is een fusie van retro-futuristisch design en moderne kenmerken. De ledkoplamp in een prachtige neomoderne custom-kuip past perfect bij de neo-retro-esthetiek en zorgt ervoor dat je de weg voor je beter ziet. De motorfiets is uitgerust met een digitaal-analoog instrumentenpaneel en wordt geleverd met het Tripper-navigatiesysteem dat alle informatie weergeeft die je nodig hebt.

In lijn met het custom- en personaliseringsconcept is een rijk assortiment van 31 originele motorfietsaccessoires ontwikkeld om de custom-esthetiek van de Shotgun 650 te benadrukken. Zo zijn er stuureindspiegels, een ergonomisch enkel zadel en contrasterende lichtmetalen velgen beschikbaar.

De Shotgun 650 is beschikbaar in vier kleurstellingen: Stencil White, Plasma Blue, Green Drill en Sheetmetal Grey.
Deze zullen bij ons alle vier vanaf februari 2024 beschikbaar zijn.