Al jaren een begrip met Pasen: onze spectaculaire Paasshow!

Op Tweede Paasdag (1 april, geen grap) vanaf 10.00u ben je van harte welkom op de Strijperdijk 3d in Leende! Ontmoet andere motorliefhebbers, geniet van een dag vol motoren, gezelligheid en entertainment.

Op het programma:

Tijdens onze Ducati Live Experience beleef je de spanning van het rijden op een Ducati! Schrijf je in voor een demorit en mis deze unieke kans niet.

Bewonder de grote lineup van Royal Enfield motoren. Hierbij zal ook de nieuwe Himalayan 450 als demo aanwezig zijn. Een must-see voor elke motorliefhebber!

MotorAcademy is aanwezig voor alle informatie over introductietrainingen tot motorrijden, motorcross, en all-road trainingen.

Ducati Club Nederland is aanwezig voor informatie over de club, de clubraces op Assen, en andere mooie activiteiten.

Krijg professioneel bandenadvies van Dunlop zodat je motor altijd klaar is voor de weg.

Win mooie prijzen! Wie wint het Bandhangen en neemt die set Dunlop banden mee naar huis? Of ben je beter in Broekhangen en win jij die Macna kevlar motorbroek?

Livemuziek van de geweldige rockabilly band 10 Cats Down. Maak je klaar om te rocken!

Voor de kleintjes maken we er ook een geweldige dag van! Met activiteiten zoals schminken, springkussenplezier, en elektrisch minicrosser rijden, is er voor elke leeftijd wat wils. Minicross is beschikbaar voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Voor lekker eten en drinken zorgen we natuurlijk ook.

Mis deze fantastische dag vol plezier, muziek en motoren niet. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!