Nu het corona virus het hele land, Europa en feitelijk de hele wereld in zijn greep houdt moeten wij als familiebedrijf ook maatregelen nemen om verspreiding van dit virus tegen te gaan. Onze inkoop, verkoop en werkplaats gaan gelukkig nog wel door, vanzelfsprekend met de benodigde hygiënemaatregelen welke voorgeschreven zijn door het RIVM. Hierdoor kunnen wij iedereen helpen om mobiel te blijven en de gezamenlijke hobby, het motorrijden, in stand te houden.

Coronavirus richtlijnen

Wij vragen al onze klanten, nieuwe en bestaande, om ons en feitelijk ook elkaar te helpen deze lastige periode te helpen. Onderstaand de richtlijnen welke er in ons bedrijf worden gehanteerd.

  • Iedereen is nog steeds van harte welkom voor inkoop, verkoop en onderhoud van motorfietsen. Houdt wel gepaste afstand van andere klanten én onze medewerkers (richtlijn 1,5 meter).
  • Vermijd persoonlijk contact (met andere klanten én onze medewerkers) zoals het geven van handen of schouderklopjes. Wij zullen u nog steeds groeten maar laten de respectvolle hand voorlopig achterwege.
  • Ga je liever niet op pad maar heeft jouw motorfiets wel onderhoud nodig? Wij hebben een haal en breng service zodat onze chauffeur met de RIVM richtlijnen in gedachte jouw motorfiets op kan halen.
  • Heb je symptomen van het coronavirus zoals een verkoudheid, griep of anderszins dan vragen we u om niet naar onze showroom te komen. U kunt ons telefonisch (040-20620330 en via email (info@joppen.nl) bereiken met vragen over inkoop, verkoop en onderhoud.
  • Helaas hebben we moeten besluiten om de koffieautomaat voorlopig niet meer beschikbaar te stellen voor algemeen gebruik. Het beleid in Nederland is erop gericht dat mensen bij voorkeur thuisblijven, wij willen dan ook niet motiveren om voor de gezelligheid en een kop koffie langs te komen in onze (anders zo gezellige) showroom.
  • Om verdere verspreiding te voorkomen zullen wij ervoor zorgen dat o.a.. de deuren, deurkrukken, etc. regelmatig worden schoongemaakt.

Wij vragen uw medewerking en begrip voor deze situatie en wij hopen, net als de rest van Nederland dat het coronavirus zo snel mogelijk onder controle is zodat iedereen en ieder bedrijf de draad van het normale leven weer op kan pakken.

Team Joppen Motoren