Moment geduld aub......

Ducati DesertX 2024 white

- All road
Over deze motor

Dream Wilder
Ontdekking. Plezier. Prestaties. En een groot verlangen om te vertrekken naar de horizon. De identiteit van deze motorfiets laat geen ruimte voor twijfel: alleen al door er naar te kijken, brengt het je in de sfeer van Dakar racing.

DesertX is de eerste moderne Ducati met een 21" voorwiel en 18" achterwiel, lange slag vering en een nieuw frame speciaal ontworpen voor de off-road ervaring.
Off-road chassis
Een 21" voorwiel en 18" achterwiel, vering met lange slag, royale bodemvrijheid (250 mm) en een off-road frame dat is ontworpen en getest om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen.

Ergonomie geoptimaliseerd voor elke omstandigheid
Ergonomie en aërodynamische studie geven leven aan een motorfiets die off-road als een natuurlijk terrein heeft en tegelijkertijd comfortabel, gemakkelijk en veilig blijft voor stedelijk woon-werkverkeer en lange reizen.

Geavanceerde elektronica, gericht op veelzijdigheid
De veelzijdigheid van de DesertX komt ook tot uiting in de riding modes: er zijn er zes, met Enduro en Rally speciaal voor de off-road rijervaring.

Lichtgewicht motorblok getuned voor off-road gebruik
DesertX is uitgerust met de nieuwste evolutie van het 937 cc Testastretta 11th desmo motorblok, 1,7 kg lichter dan de vorige generatie en voorzien van een nieuwe overbrengingsverhouding om het beste off-road gedrag te garanderen.

Specificaties
Stocknumber:

DU-019

Merk:

Ducati

Type:

DesertX

Model:

All road

Bouwjaar:

2024

Kleur:

white

Kmstand:

0Km

Cilinders:

2

Aantal CC:

937

Garantie:

twee jaar