Moment geduld aub......

Ducati Supersport 2019 rood

- Supersport
Over deze motor

Verwen jezelf met de ultieme motorfietservaring met deze indrukwekkende Ducati Supersport uit 2019. Met zijn adembenemende design en de combinatie van elegantie en kracht zal deze motorfiets gegarandeerd alle ogen op zich gericht weten.

De Ducati Supersport is uitgerust met een krachtige 937 cc motor die zorgt voor sensationele acceleratie en prestaties op de weg. Met zijn sportieve uitstraling en wendbaarheid biedt deze motorfiets een ongeëvenaarde rijervaring, zowel op de snelweg als in bochtige wegen.

Daarnaast beschikt deze Supersport over de nieuwste technologieën en functies, zoals een geavanceerd remsysteem, instelbare rijmodi en een digitaal dashboard. Dit alles draagt bij aan een veilige maar ook opwindende rit.

Deze Ducati Supersport is met liefde onderhouden en verkeert in uitstekende staat. Met slechts 8.350 kilometers op de teller biedt deze motorfiets vele jaren rijplezier.

Als je op zoek bent naar een motorfiets die zowel krachtig als elegant is, dan is deze Ducati Supersport uit 2019 absoluut de perfecte keuze. Maak nu een testrit en ervaar zelf de sensatie van deze prachtige machine.

Specificaties
Stocknumber:

007082

Merk:

Ducati

Type:

Supersport

Model:

Supersport

Bouwjaar:

2019

Kleur:

rood

Kmstand:

8350km

Cilinders:

2

Aantal CC:

937

Garantie:

3 maanden