Moment geduld aub......

MV Agusta Brutale1090RR 2010 rood/grijs

- Naked

Verkocht

Over deze motor

Deze topper is werkelijk als nieuw en heeft nog geen 23.000km gelopen. Daarnaast is hij uitgevoerd in de enige echte legendarische MV Agusta kleur. Met zijn verbluffende details zoals het rode kleppendeksel, de grote Brembo remmen en het rode Trellis-frame trekt deze motor de aandacht van iedereen die erbij in de buurt komt.
Leuk detail aan deze motor is dat in de tijd dat deze modellen geproduceerd werden er nog met de hand gelast werd. Het frame heeft dus hele dunne precieze lasnaadjes en als dit je eenmaal opvalt is het echt prachtig.

U kunt nu de eigenaar worden van deze exclusieve MV Agusta voor de prijs van een Japanner.

Zeg je Brutale dan denkt iedereen MV Agusta. De eerste Brutale in 2001 was revolutionair en zette het naked-bike segment volledig op zijn kop.
En dat zijn ze blijven doen, ieder modeljaar weer. De Brutale 4-cilinder is een echte straatrebel, met zijn ongelofelijke trekkracht en pk's zet een Brutale uw wereld volledig op z'n kop.

Door de actieve zitpositie, de optimale gewichtsverdeling en de uitmuntende kwaliteit van vering en frame stuurt deze fiets extreem precies en als je dit combineert met het geweld van het blok en de remmen krijg je een ultieme rijdersmotor.
De 4-cilinder Brutale staat garant voor een grote glimlach op uw gezicht, zowel tijdens de langere tourritten, als tijdens een rondje om de kerk, als tijdens een 'trackday'.
Daarnaast zit de betrouwbaarheid van deze machines 100% goed en zijn ze ook nog eens betaalbaar geworden in gebruikte vorm.

Joppen motoren is al jaren officieel MV Agusta dealer en wij hebben de grootste voorraad nieuwe en gebruikte modellen staan. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om uw motor te onderhouden.

Wij nodigen u dan ook graag uit om al dat moois te komen bekijken en een proefrit te maken, u bent immers de enige die uzelf kan overtuigen. Wij weten zeker dat u verkocht bent zodra u de bocht om gaat.

Graag tot ziens bij Joppen Motoren in Leende.

Specificaties
Stocknumber:

MXXR16

Merk:

MV Agusta

Type:

Brutale1090RR

Model:

Naked

Bouwjaar:

2010

Kleur:

rood, grijs

Kmstand:

22563km

Cilinders:

4

Aantal CC:

1090

Garantie:

3 maanden