MV Agusta, Meccania Verghera Agusta voluit is een stijliconen motormerk uit Italië. Voor de tweede wereld oorlog actief in de bouw van vliegtuigen en helikopters,  daarna actief als motorfietsen producent.

Jarenlang was MV Agusta vooral actief in de wegraces. MV Agusta, het merk wat nog altijd de meeste wereldkampioenschappen op naam heeft staan. De naam Agostini heeft iedereen wel de revue horen passeren.

In 2020 bestaat MV Agusta 75 jaar als motorfietsproducent, en dit gaat niet onopgemerkt voorbij.

Een compleet nieuwe Rosso lijn, de 4 cilinder is weer in het leven geroepen met de Brutale 1000rr en de Rush, compleet nieuwe kleurstelling van de RC, Reparto Corse uitvoering, de Superveloce serie oro en productie model en nog veel meer!

Vertrouwd dealer MV Agusta

Wij als Joppen Motoren zijn al jarenlang vertrouwd dealer van MV Agusta. De verkopers zijn up to date van alle informatie betreft MV Agusta en de monteurs zorgen ervoor dat uw vertrouwde motorfiets in topconditie blijft.

We tonen met trots een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte MV Agusta motoren bij ons in de showroom. Dit mogen wij sinds kort doen met een volledig heringericht deel (+/- 50m2)  van de showroom in de chique huisstijl van MV Agusta! Een houtlook vloer met matzwart en wit zorgen ervoor dat de motoren eruit springen! Nog duidelijker wordt dan hoe mooi en perfect in styling de motoren van MV Agusta zijn!

Demo modellen

Ook de rij eigenschappen van een MV Agusta zijn perfect, dit kunt u testen door te rijden op een van onze Demo modellen!

Graag nodigen wij u uit bij ons in de showroom om een kijkje te komen nemen van deze mooie upgrade van het dealerschap in onze showroom!

Zoals u gewend bent staat bij ons de koffie altijd klaar.

Foto’s