Moment geduld aub......

Royal Enfield Bullet350 2024 black gold

- All road
Over deze motor

De geschiedenis van de Royal Enfield Bullet glanst net zo helder als zijn iconische gouden krijtstrepen. De Bullet debuteerde in 1932 op de pagina's van het tijdschrift The Motor Cycle. In 1948 kwam hij naar de Colmore Cup met een revolutionaire uitvinding die motorrijden voor altijd veranderde: de swingarmvering. Royal Enfield won er in 1952 de allereerste Schotse Six Days Trial mee, met de legendarische Johnny Brittain als rijder. Daarna veroverde hij de meest onstuimige terreinen tijdens proefritten in heel Europa.

Motor
De 2023 Bullet arriveert in Europa met dezelfde kracht in zijn hart, maar met nieuw metaal in zijn kern. De gloednieuwe 349cc-motor levert een overvloed aan vermogen en koppel, zelfs bij een laag toerentalbereik, zodat je met hetzelfde gemak een weg kunt banen door de stad als daarbuiten.

Geheel nieuw zadel
Het vernieuwde, kenmerkende enkele zadel heeft meer ruimte en een verbeterde ondersteuning onder de dijbenen, voor volledig comfort tijdens zowel snelle ritten als lange reizen.

Tweekanaals ABS
Het antiblokkeersysteem met schijfremmen van 300 mm voor en 270 mm achter is ontworpen om elke uitdaging aan te gaan, zodat je stabiel kunt rijden en soepel kunt stoppen, zelfs op de ruigste wegen.

Vernieuwd instrumentenpaneel
Een nieuw digi-analoog instrumentenpaneel biedt de perfecte mix van traditie en technologie. Het biedt nauwkeurige informatie en heeft tegelijkertijd de tijdloze esthetiek van de Bullet 350 behouden.

Nieuw chassis
Een vernieuwd chassis, dat de vorm heeft van een frame met dubbele onderbuis, zorgt voor meer vertrouwen en een stabielere rijervaring, elke keer weer.

USB-poort
Met een nieuw toegevoegde USB-poort kun je je apparaten opladen en verbonden blijven met de wereld, waar je ook bent.

Verkrijgbaar in de kleuren, Black Gold, Black en Maroon

Specificaties
Stocknumber:

RE-214

Merk:

Royal Enfield

Type:

Bullet350

Model:

All road

Bouwjaar:

2024

Kleur:

black gold

Kmstand:

0Km

Cilinders:

1

Aantal CC:

350

Garantie:

drie jaar