Moment geduld aub......

Royal Enfield Classic500 2021 zwart

- Classic

Verkocht

Over deze motor

Royal Enfield Classic 500 uit 2021 - Een tijdloze klassieker met moderne prestaties

Ben je op zoek naar een motorfiets die de charme van vervlogen tijden combineert met moderne technologie? Dan is deze Royal Enfield Classic 500 uit 2021 de perfecte keuze! Met zijn iconische design, betrouwbare prestaties en comfortabele rijervaring, zal deze motorfiets je verleiden met zijn tijdloze elegantie.

De Royal Enfield Classic 500 is uitgerust met een krachtige 500cc motor die zorgt voor soepele acceleratie en voldoende vermogen om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu door de stad rijdt of de open weg verkent, deze motorfiets biedt een authentieke rijervaring die je terugbrengt naar de gouden dagen van het motorrijden.

Naast zijn nostalgische uitstraling, biedt de Classic 500 ook moderne gemakken. Met zijn elektronische brandstofinjectie, betrouwbare remmen en geavanceerd remsysteem, kun je genieten van de prestaties van vandaag zonder in te leveren op de klassieke stijl.

De Classic 500 heeft ook een comfortabele zitpositie en een geveerde zadel, waardoor lange ritten een plezierige ervaring worden. Met zijn ruime bagagedrager en zijtassen, kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, of je nu een weekendtrip plant of gewoon dagelijks pendelt.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om eigenaar te worden van deze prachtige Royal Enfield Classic 500 uit 2021 en rijd in stijl met de perfecte combinatie van nostalgie en moderne prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een proefrit. Deze motorfiets wacht op een avontuurlijke geest om hem naar nieuwe bestemmingen te brengen

Specificaties
Stocknumber:

022808

Merk:

Royal Enfield

Type:

Classic500

Model:

Classic

Bouwjaar:

2021

Kleur:

zwart

Kmstand:

1879km

Cilinders:

1

Aantal CC:

500

Garantie:

6 maanden