Moment geduld aub......

Royal Enfield Himalayan 2021 battle green matt

- All road

Verkocht

Over deze motor

De fijne woorden van de CEO, Vinod K Dasari, van Royal Enfield!

“In een redelijk kort tijdsbestek van slechts 5 jaar heeft de Royal Enfield Himalayan een nieuwe categorie verovert binnen de wereldwijde adventure touring scene. Heeft de Himalayan zich met succes gevestigd als een echte wereldwijde motorfiets, en is hij één van de meest gewilde modellen voor Royal Enfield geworden in de meest verschillende geografische gebieden.”
“De originele Himalayan uit 2016 was een primeur in een nog onbekend segment, en was een zeer veelzijdige en toegankelijke motorfiets. In de loop van de jaren hebben we, samen met de feedback van onze rijdersgemeenschap, de Himalayan consequent geëvolueerd in ontwerp en functionaliteit, en altijd gestreefd naar het verbeteren van de algehele ervaring voor de rijder. Dit heeft veel weerklank gevonden bij grote aantallen avontuurlijke enthousiastelingen over de hele wereld, die nu kunnen kiezen uit opwindende nieuwe varianten. Aangezien het merk Himalayan blijft groeien en evolueren, zijn we ervan overtuigd dat we de avontuurlijke toerwereld over de hele wereld verder zullen bedienen.”

Nieuwe kleurstellingen Royal Enfield Himalayan 2021.
prijzen onder voorbehoud en incl. afleverkosten.
Leverbaar naar verwachting eind mei 2021.

Mirage Silver € 6.299,-
Pine Green € 6.299,-
New Granite Black € 6.299,-
Lake Blue € 6.299,-
Veranderingen ten opzichte van de Euro4 uitvoeringen:

Dashboard inclusief Tripper navigatie
Uit schakelbaar ABS (achterrem)
Verbeterde rem handle/ remcilinder voorzijde
Gevarenverlichting
Verbeterde luchtgeleiding windscherm (onder breder, boven smaller)
Koplamprand zwart in plaats van zilver
Afdekscherm dashboard
Subframe voorzijde aangepast voor betere zithouding
Royal Enfield embleem subframe gewijzigd
Verbeterde zadels (voor en achter)
Verbeterde bagagedrager (topplaat en verlaagd in verband met makkelijker opstappen)
Achterlicht cover
Zijdeksels gewijzigd
En last but not least:

3 jaar garantie en 3 jaar RSA (Road Side Assistance)
De nieuwe Euro 5 Himalayan is uitgerust met de Royal Enfield Tripper, het navigatiesysteem van het merk voor stapsgewijze navigatie in realtime, gebouwd met het Google Maps-platform en via de Royal Enfield App gekoppeld aan de smartphone van de rijder.

Het Euro 5-model wordt ook geleverd met uit schakelbaar ABS, waardoor elke rijder extra prestatieopties heeft, afhankelijk van zijn eigen wensen en voorkeuren. Door het ABS uit te schakelen kan het achterwiel blokkeren en kan de berijder driften tijdens het off-road rijden, waardoor adventure touring en trail rijden nog boeiender en spannender wordt voor echte off-road liefhebbers.

Het Euro 5-model heeft een verbeterd zadel, zodat de rijder en bijrijder nog langer en met nog meer comfort onderweg zijn.

Het opnieuw ontworpen windscherm zorgt voor een betere windgeleiding, wat resulteert in een meer ontspannen ervaring voor langere ritten op de weg.

De bagagedrager is nu voorzien van een extra plaat om bagage veilig vast te zetten en te plaatsen. Bovendien is de bagagedrager nu lager geplaatst, waardoor het voor rijders gemakkelijker is om op de motor te stappen. Met de nieuwe en slankere ergonomisch aangepaste zijdragers aan de voorzijde heeft de rijder tijdens het rijden minimale hinder, waardoor de algehele zithouding van de motorfiets wordt verbeterd.

Welke kleur mogen we voor u in bestelling zetten?

Specificaties
Stocknumber:

RE-050

Merk:

Royal Enfield

Type:

Himalayan

Model:

All road

Bouwjaar:

2021

Kleur:

battle green matt

Kmstand:

0Km

Cilinders:

1

Aantal CC:

410

Garantie:

drie jaar