Moment geduld aub......

Royal Enfield Himalayan

Hieronder de 14 resultaten van uw zoekopdracht

  • 1
  • 2

Op zoek naar een Royal Enfield Himalayan motor?

Deze vrij unieke Royal Enfield motor is de 2021 Royal Enfield Himalayan, de off-road lichtgewicht motor van Royal Enfield. Deze 410cc één-cilinder is ontworpen met de gedachte om de Himalayan mee te doorkruisen, daarom is deze complete allroad motor uitgerust met hoge offroad-veren, Tripper-navigatie, uitschakelbare ABS, uitgebreide mogelijkheden voor bagage te monteren en bovenal een comfortabele zithouding. De ééncilinder biedt voldoende koppel om zelfs in de losse zand met volle bepakking goed weg te kunnen komen.

Ons aanbod Royal Enfield Himalayan

Als dé motorspeciaalzaak sinds 1978 hebben we bij Joppen Motoren doorgaans een indrukwekkend assortiment Royal Enfield motoren op voorraad, met onder andere nieuwe als gebruikte Himalayans. Ons online aanbod geeft al een aardig beeld van de motoren die u bij ons kunt vinden. U kunt het aanbod verfijnen op onder andere type, bouwjaar, vermogen en kilometerstand. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons langs te komen!

Onderhoud Royal Enfield motor

Net zoals elke andere motorfiets vereist ook een  Himalayan periodiek onderhoud. Ook daarbij zijn de vakmensen van Joppen Motoren u wat graag mee van dienst. Wij hebben veel ervaring met Royal Enfield motoren en weten precies wat er moet gebeuren om te zorgen dat u elke keer weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt. Ook voor reparaties, schadeherstel en het vervangen van onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ja, ik wil een motor van Royal Enfield kopen!

Wilt u een motor van Royal Enfield kopen, dan is het wel zo prettig als u zich rustig kunt oriënteren op de mogelijkheden en uitgebreid kunt proefzitten. Joppen Motoren nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Leende, waar u onder het genot van een verse kop koffie onze Royal Enfield Himalayan motoren van dichtbij kunt bekijken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Heeft u zelf een Royal Enfield motor die u wilt verkopen of inruilen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs voor uw motor!

14