Royal Enfield Interceptor 650 BakerE ABS 2019 wi/ro - Classic

€ 8.098,00
Specificaties
Prijs € 8.098,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Royal Enfield
Type Interceptor 650 BakerE ABS
Bouwjaar 2019
Stocknummer REMY19Interceptor_650_BakerE
Aantal CC 650
Categorie Classic
Kleur wi/ro
Kmstand 0km
Cilinders 2
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: de prijs is inclusief afleverkosten
Omschrijving Royal Enfield Interceptor 650 Twin, een geweldige combinatie van een looks rijeigenschappen en een geweldig stuurgedrag!

Nu nieuw binnen bij Joppen Motoren in de showroom en tevens een demo model beschikbaar voor een testrit!

Wij leveren elke Royal Enfield nieuw in alle kleuren.

U bent van harte welkom bij Joppen Motoren in de showroom om deze Interceptor 650 Twin te bewonderen en ervaren maar ook hebben wij de Royal Enfield Classic Bullet 500 en de Royal Enfield Himalayan 410 beschikbaar voor een proefrit!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?