Royal Enfield Interceptor650 2019 Silver Spectre - Classic

€ 7.798,00
Specificaties
Prijs € 7.798,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Royal Enfield
Type Interceptor650
Bouwjaar 2019
Stocknummer RE-016
Aantal CC 650
Categorie Classic
Kleur Silver Spectre
Kmstand 0km
Cilinders 2
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: de prijs is inclusief afleverkosten
Omschrijving De Interceptor is een eenvoudige, zuinige retro motor van opzet. De eenvoudige lijnen van de tank, de bijna spartaanse netheid van een verchroomd stuur met een analoog instrumentenpaneel met twee tellers is heel sympathiek. Het vlakke zadel en het onmiskenbaar achterlicht maken deze machine compleet. Mensen merken het op als je langskomt.


De motor voelt bij alle snelheden geconcentreerd en ontspannen aan en de fiets voert op elke snelheid een heerlijk ritme. De versnellingsbak schakelt soepel en probleemloos.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?