Als Serviceadviseur bij Joppen Motoren ben jij het visitekaartje voor de klanten van de werkplaats. De klant vertrouwt jou de goede zorgen voor de motorfiets toe en jij zorgt ervoor dat de verwachtingen worden waargemaakt, zo niet overtroffen. De rol van serviceadviseur is afwisselend door de diversiteit aan taken en daardoor uitdagend als je van dynamiek houdt. 

Wat ga je doen?
Als Serviceadviseur ben je de schakel tussen de klanten en de werkplaats. ’s Ochtends neem je de planning van de dag door samen met jouw collega’s en bereid je je voor voordat de eerste klanten aan jouw balie staan. Je helpt de klant met hun vragen over het onderhoud of reparatie aan hun motorfiets en je noteert de werkzaamheden op de werkorder voor de monteur. Daarnaast geef je de klant graag advies over aanvullende diensten en producten. Het is vanzelfsprekend dat je hierbij doorlopend contact hebt met de monteurs in de werkplaats, je bent onderdeel van dit team.

De contacten met de leveranciers zijn er doorlopend. Zo verzorg je onderdeelbestellingen en bereid je werkopdrachten voor met de binnengekomen onderdelen. Ook klantbestellingen of bestellingen voor de grijpvoorraad worden door jou bijgehouden.

Gedurende de dag verveel je je zeker niet, je bewaakt samen met de chef werkplaats de voortgang van het werk, informeert tussendoor de klant of vraagt de klant om toestemming als er extra werk aan de motorfiets nodig is, verzorgt de facturatie en helpt binnenkomende klanten. Op het moment dat de klanten hun motoren ophalen geef je meer uitleg over wat er gedaan is aan de motorfiets en regel je de betalingen.


Wie ben jij?
Met jouw gastvrijheid en klantgerichtheid maak je deze rol tot een succes en scoor je hoog op klanttevredenheid. Daarbij kan je goed meedenken met de klant en ben je oplossingsgericht. Daarnaast ben je flexibel en zal je ook op zaterdagen worden ingezet. Daarbij;

 • heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding;
 • heb je ervaring als serviceadviseur in de motor- of autobranche;
 • heb je veel affiniteit met motoren;
 • weet je veel van motoren zodat je de klant goed te woord kan staan over de benodigde werkzaamheden;
 • woon je binnen een straal van 30 kilometer van Joppen Motoren.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris. We volgen hierbij de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie;
 • training en opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen motorfiets en op het onderhoud ervan.

Wil jij als Serviceadviseur meebouwen aan de toekomst van Joppen Motoren en onze technische tak verder professionaliseren? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Joppen Motoren is een dynamisch motorbedrijf waar 10 personen van hun passie hun werk hebben kunnen maken. Joppen Motoren heeft een ruime showroom voor verkoop van gebruikte en nieuwe motorfietsen. Totale doorlopende voorraad omvat het hele jaar door meer dan 200 gebruikte motorfietsen van alle merken en typen. MV Agusta, Royal Enfield en Beta zijn de dealerschappen van het bedrijf waarbij de line-up van nieuwe modellen doorlopend aanwezig is. Naast de verkoop van motorfietsen is ons bedrijf goed bekend vanwege de kwalitatieve goede en moderne werkplaats met een open transparante werkomgeving. Vanuit de dealerschappen worden de monteurs opgeleid met externe trainingen om te zorgen dat de technische kennis op het juiste en hoge niveau blijft. In 2019 hebben wij een volledig nieuwe werkplaats gebouwd en in gebruik genomen waarmee de huidige groei van het bedrijf gefaciliteerd wordt.

Joppen Motoren richt zich op onder andere de volgende onderdelen:

 • Verkopen en inkopen van motoren
 • Verkopen van onderdelen en accessoires
 • Reparaties en onderhoud aan motoren 

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Hendrik Joppen via 040-2062033 of vacature@joppen.nl.