Moment geduld aub......

Triumph Street Scrambler900 2019 rood

- All road
Over deze motor

De Triumph Street Scrambler 900 uit 2019 combineert klassiek design met moderne prestaties om een unieke motorervaring te bieden. Met zijn stoere, avontuurlijke uitstraling is deze motor geschikt voor zowel stadsritten als off-road avonturen.

De Street Scrambler 900 is voorzien van een krachtige 900cc parallel-twin motor die zorgt voor indrukwekkende acceleratie en een soepele rijervaring. Met een vermogen van 64 pk en 80 Nm koppel is deze motor geschikt voor zowel beginners als ervaren rijders.

Het comfort van de bestuurder staat centraal bij de Street Scrambler 900. Met een ergonomisch ontwerp en een comfortabele zithouding kunt u urenlang genieten van ontspannen ritten. Daarnaast zorgen de verstelbare achtervering en de dikke banden voor een soepele en stabiele rit, zelfs op ruwer terrein.

Met zijn geavanceerde technologieën biedt de Street Scrambler 900 optimale controle en veiligheid. Het heeft ABS-remmen voor veilig en betrouwbaar remgedrag, evenals een slipkoppeling en tractiecontrole om de grip op de weg te behouden.

Naast zijn indrukwekkende prestaties en veiligheidsvoorzieningen, biedt de Street Scrambler 900 ook een breed scala aan accessoires en personalisatiemogelijkheden. Bagagedragers, beschermende carrosseriedelen of een uitlaatsysteem, u kunt uw motorfiets helemaal naar uw eigen stijl en behoeften aanpassen.

Kortom, de Triumph Street Scrambler 900 uit 2019 is een veelzijdige motorfiets die u de vrijheid biedt om te verkennen en te genieten van de open weg, zowel op het asfalt als off-road. Met zijn unieke mix van klassiek design en moderne technologieën is deze motor geschikt voor avontuurlijke motorrijders die op zoek zijn naar een opvallende en betrouwbare motorfiets.

Specificaties
Stocknumber:

946487

Merk:

Triumph

Type:

Street Scrambler900

Model:

All road

Bouwjaar:

2019

Kleur:

rood

Kmstand:

14768km

Cilinders:

2

Aantal CC:

900

Garantie:

6 maanden