Ben jij of ken jij een ervaren motorfietsmonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu direct bij ons en maak deel uit van ons jong en enthousiast team! Als motorfietsmonteur ben je allround bezig met alle merken en type motorfietsen waarbij het werk varieert van uitdagend diagnose en storingsonderzoek (zowel mechanisch als elektronisch) tot afleverbeurten, bandenwissels en schadetaxaties. Naast het werken aan de motorfietsen zorg je samen met jouw directe collega’s voor de planning, onderdelenbestellingen en leverancierszaken. Ook de klanten sta je te woord met advies en toelichting over reparaties en zorg je voor de afwikkeling van financiën. In dit alles wordt je als monteur ondersteund door onze technische receptionist. Vanuit MV Agusta, Beta en Royal Enfield worden trainingen in binnen- en buitenland georganiseerd waar je technisch opgeleid wordt tot specialist. Buiten de dealerschap cursussen is het ook mogelijk om andere technische trainingen te volgen.

In onze nieuwe werkplaats werk je aan een eigen brug met eigen werkbank en eigen gereedschap. Je zorgt dan ook zelf voor de schone, opgeruimde werkplek maar hebt wel direct contact met je collega’s.

Oftewel, alles wat een motorfietsmonteur bezig houdt op gebied van techniek, leveranciers en klanten vindt je terug in ons bedrijf en in onze vacature als motorfietsmonteur!

Heb jij ervaring als motorfiets monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan direct contact op via vacature@joppen.nl of bel direct voor een afspraak op 0402062033!

Meer info op onze vacaturepagina:

Vacatures