Moment geduld aub......

Yamaha MT-09 SP 2021 zwart/blauw

- Naked
Over deze motor

Ontdek de opwindende wereld van de Yamaha MT-09SP 2021! Deze adrenalinepompende motorfiets is ontworpen voor de avontuurlijke rijder die het uiterste uit elke rit wil halen.

Met zijn krachtige driecilindermotor levert de MT-09SP een verbluffende acceleratie en een opwindend koppel. Elke keer dat je het gas opendraait, voel je de intensiteit van de motor onder je. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de geavanceerde technologie manoeuvreer je moeiteloos door het verkeer en geniet je van een responsieve en wendbare rit.

De Yamaha MT-09SP 2021 is niet alleen gebouwd voor prestaties, maar ook voor comfort en controle. Met een verstelbare vering, een ergonomisch ontworpen zadel en een geavanceerd remsysteem kun je elke bocht met vertrouwen nemen. Het strakke en agressieve ontwerp van de motorfiets trekt zeker de aandacht, terwijl het hoogwaardige dashboard je voorziet van alle informatie die je nodig hebt tijdens je rit.

Of je nu een ervaren rijder bent die op zoek is naar zijn volgende uitdaging, of een beginnende rijder die een motor zoekt die kracht en comfort combineert, de Yamaha MT-09SP 2021 is de motorfiets die aan al je verwachtingen zal voldoen.

Stap op, voel de kracht en laat jezelf meeslepen door de opwindende wereld van de Yamaha MT-09SP 2021. Ervaar het zelf en bereid je voor op een onvergetelijke rijervaring.

Specificaties
Stocknumber:

001840

Merk:

Yamaha

Type:

MT-09 SP

Model:

Naked

Bouwjaar:

2021

Kleur:

zwart, blauw

Kmstand:

5566km

Cilinders:

3

Aantal CC:

900

Garantie:

6 maanden