Moment geduld aub......

Yamaha T-Max 530 SX 2018 zwart

- Scooter
Over deze motor

Ontdek de ultieme rit met de Yamaha T-MAX 530SX uit 2018. Deze hoogwaardige motorscooter is speciaal ontworpen voor de ware avonturier die op zoek is naar kracht, stijl en ultiem rijplezier.

Met zijn sportieve en gestroomlijnde design trekt de T-MAX530SX onmiddellijk de aandacht. Maar deze machine gaat verder dan alleen uiterlijke schoonheid. Uitgerust met een krachtige 530cc-motor biedt hij een indrukwekkend vermogen en acceleratie, waardoor geen uitdaging te groot is.

Of je nu het stadsverkeer wilt trotseren of het asfalt op wilt voor een langeafstandsrit, de T-MAX530SX staat altijd voor je klaar. De geavanceerde vering zorgt voor soepel en stabiel rijgedrag, terwijl het comfortabele zadel en ruime opbergruimte voldoende plaats bieden voor al je spullen.

Met geavanceerde technologieën zoals het Yamaha D-MODE-systeem en ABS-remmen ben je verzekerd van maximale controle en veiligheid tijdens elke rit. Het heldere LCD-dashboard geeft alle essentiële informatie over je rit weer, terwijl het geïntegreerde audiosysteem je onderweg van jouw favoriete muziek laat genieten.

Stap op de Yamaha T-MAX530SX uit 2018 en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op de weg. Met zijn unieke combinatie van prestaties, comfort en stijl zal hij je niet teleurstellen. Investeer vandaag nog in jouw rijplezier en kies voor deze buitengewone motorscooter

Specificaties
Stocknumber:

001071

Merk:

Yamaha

Type:

T-Max 530 SX

Model:

Scooter

Bouwjaar:

2018

Kleur:

zwart

Kmstand:

20070km

Cilinders:

2

Aantal CC:

530

Garantie:

3 maanden